Aftonen har kommit!

2 kommentarer

Utöver flera timmars plogning och skottning har man också försökt att vara flitig vad gäller studier, och till min stora glädje (efter lite stöd från en lärare) har jag nu ganska snart kunnat utföra en uppgift till fullo.

En uppgift återstår dock att genomföra innan måndagen, och då nästa del bland annat rör miljöfrågor så är jag ganska säker på att jag kommer att kunna skicka in detta under helgen.

Att ganska helt oväntat börja studera teologi (i en något mildare form) kan tyckas oväntat av flera, men faktum är att detta varit en längtan som följt mig under väldigt lång tid.

Jag kan inte se in i framtiden riktigt, men det är inte helt omöjligt att det kommer att sluta med en pastorsutbildning, eller något som inriktar sig till ett arbete inom en församling.

Oavsett vad framtiden har att erbjuda så är jag säker på att det kommer att leda fram till det (för alla) bästa alternativet som finns!

Skrivet av Henrik Olsson

2021 01 28 || 18:59

2 svar to 'Aftonen har kommit!'

Subscribe to comments with RSS

 1. Vackert foto.
  Kunskap är lätt att bära och jag är säker på att inget pluggande är bortkastad ti
  Sv; Var står den eken? Eker tar evigheter på sej att dö, jag har hört 100 år någonstans, men jag tror det är längre. Den eken som står vid stugan är ihålig så man kan stå rak därinne men även en gren som grönskar varje år, och så har det varit så länge jag minns, så den måste ha varit döende minst 60 år.
  Önskar er på hundgården en fin kväll

  marianne

  2021 01 28 || 20:29

 2. Kul att du hittat det du är intresserad av! 🙂

  Annie Jansson

  2021 01 28 || 21:11

Lämna en kommentar: