Den 12:e januari…

Inga kommentarer

Efter en något varierad morgonpromenad genom först slask och plask, och sen blankis, kunde man återvända hem med gott samvete till en väntande och välförtjänt frukost till deltagarna.

När frukosten förtärts kunde man njuta av en varm dusch under en stjärnklar himmel, och även om det först var kallt om tassarna i snön som föll under natten var det fortfarande en behaglig upplevelse.

Som kronan på verket kunde gryningen senare avslöja att dagen skulle bli vacker, till skillnad från gårdagens obehagligt hårda vindar och snöblandade regn.

Några ärenden uträttades i stan, men utöver detta finns egentligen inget på dagens schema, och i stället finns det en plan på att tjuvstarta vilodagen som skulle infallit i morgon.

Det blir nog lite Netflix, läsande och allmänt slösurfande fram tills att man eventuellt bestämmer sig för att dammsuga huset idag i stället för i morgon.

Vovvarna har fått varsitt märgben, och i vanlig ordning lyser både Fjant och Turbo med sin frånvaro på obestämd tid – vilket skapar egentid för undertecknad.

Vi önskar i alla fall er alla en riktigt härlig tisdag!

Skrivet av Henrik Olsson

2021 01 12 || 12:14

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: