Framför mig…

2 kommentarer

… ligger min framtida telefon och dess nya skal, en iPhone SE 2020 och skalet Griffin Survivor.

Min gamla iPhone 6S har tidigare fått både ett nytt glas och ett nytt batteri, men en olycklig omständighet gjorde att glaset sprack efter en ganska kort tid.

Dels på grund av att jag pensionerat mitt gamla skal, men mest på grund av att jag var ganska oaktsam i ett trapphus med stengolv.

Helst av allt hade jag bytt telefon redan idag, men på något sätt är det lite svårt att skiljas från den trotjänare som funnits vid min sida under många år – samtidigt som man ibland måste kunna säga farväl.

Tanken är dock att den gamla ska få ett nytt glas och sen eventuellt förvaras här hemma i händelse av att jag (Gud förbjude) klantar mig ordentligt med ersättaren.

Vanligtvis är jag väldigt försiktig med telefonen, men efter att första sprickan visat sig verkar det nästan som att man blir mer oförsiktig i hanterandet – och helt plötsligt infinner sig sprickorna på löpande band.

En nyare telefon är dock inte helt av ondo, då denna har en bättre kamera samt ett minne på hela 256 GB, vilket ses som positivt då man mer än gärna fyller telefonen bilder och videoklipp på vovvarna.

Kanske också en och annan app som inte direkt fyller någon funktion…

När man väl tar steget att byta telefonen får man verkligen vara extra försiktig med hur man hanterar den, men förhoppningsvis kommer skalet att kompensera för en del av min tankspridda klantighet.

Något framtiden sannolikt kommer att utvisa…

Skrivet av Henrik Olsson

2020 06 03 || 17:51

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Framför mig…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Håller tummarna att den nya håller länge nu då! ?

    Yasmine

    2020 06 03 || 18:06

  2. Snyggt skal.

    Annika

    2020 06 06 || 09:03

Lämna en kommentar: