Man är konstant hungrig…

4 kommentarer

… men det hör ju till lite när man slutar snusa (eller röka).

Trots att man tryckt i sig en avsevärd mängd mat, kakor, bullar och frukt finns det inga tecken på att hungern kommer att stillas inom en snar framtid.

Dock håller jag noga koll på vikten, och försöker fasa ut kakor och bullar till förmån för frukt och grönt, men i första hand prioriteras måendet – och blir jag glad av kakor ska jag också få äta kakor!

Vikten kan man alltid hantera i efterhand!

Det har nu gått 42 h och 19 min utan snus, och även om det känns lite bättre just nu vet jag att kampen är långt i från över, men kan man bara hålla sig lite sysselsatt så går det bättre!

Har du slutat röka eller snusa?

Skrivet av Henrik Olsson

2018 12 10 || 22:22

4 svar to 'Man är konstant hungrig…'

Subscribe to comments with RSS

 1. You can do it!!! Heja dig!

  Matilda Berlin

  2018 12 11 || 08:09

 2. Förr eller senare lyckas du.
  Jag har varit periodrökare nästan hela livet, det har inte varit så svårt att lägga ner, ibland har jag hållit upp i flera år, och sen kanske jag rökt några månader eller år innan jag bestämt att lägga av…så har jag hållit på. Men nu är det kanske 6-8 år sedan jag slutade och jag har inga tankar på att ta en rökperiod igen, aldrig någonsin igen.

  lycka tll

  marianne

  2018 12 11 || 10:53

 3. håller så med i att äta de man mår bra av 😀

  Pauline Hurtig

  2018 12 11 || 20:06

 4. Bra jobbat!? Jag har aldrig slutat snusa för att jag inte har börjat, men har närstående som slutat för åratal sen. Något lite otippat kanske som mättar och stillar gottesug mellan måltiderna ganska bra är proteindrinkar. Jag köpte såna påsar på Life när jag kämpade mot sockerberoendet. Blandade jordgubbssmaken med mjölk så det blev som milkshake. Jag tränade också så det blev dubbelt bra för mig?

  Lillan Kind

  2018 12 12 || 03:24

Lämna en kommentar: