Trots lite sömn…

4 kommentarer

… känner man sig ändå peppad när man sitter här hemma och planerar inför diverse projekt och annat!

En hel del kommer tyvärr aldrig längre än till ett stadium av planering, men med lite bättre struktur under veckodagarna hoppas jag på att kunna ändra på det.

Det första steget nu blir att göra en så utförlig lista som möjligt över saker och ting, och efter bästa förmåga sortera dessa efter hur viktigt det är.

Med andra ord är “gör en lista” den viktigaste punkten på dagens schema…

Skrivet av Henrik Olsson

2018 12 01 || 14:59

Publicerat i Baronen - In Real Life

4 svar to 'Trots lite sömn…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Jag tror att man behöver någon slags deadline, också. En gång i tiden hade jag en lista som jag bestämt att stryka tre saker från varje dag, det fanns förstås inte några jätteprojekt på listan, men sånt där som man lätt skjuter upp. Så min deadline var vid sängdags.

  Marianne

  2018 12 01 || 20:33

 2. God natt på dig!
  kram & pööössszzz

 3. Men vad härligt det låter med en massa idéer! Hoppas du får fart på något utav det =)

  Matilda Berlin

  2018 12 02 || 11:29

 4. Ja jag håller med om att det är kul när man har projekt att planera. Jag väntar ivrigt på hälsa och läkning, för jag har också saker som jag vill förverkliga. Jag måste göra listor för att inte glömma saker?

  Lillan Kind

  2018 12 02 || 15:08

Lämna en kommentar: