Hundgård uthyres!

11 kommentarer

IMG_5070 kopiera

Städning av hundgård pågår!

Idag fick jag äntligen tillfälle att städa upp ordentligt i några av hundgårdarna, och även om jag skulle vilja påstå det så är jag inte riktigt färdig än – men samtidigt måste man ställa sig frågan:

Blir man någonsin färdig?

Hundgårdarna här hemma har under alla år genomgått olika förändringar för att kunna möta behovet av inackorderingar eller hundar som tillfälligt ska bo här – och i skrivande stund planerar jag inför möjligheten att hyra ut ett par av mina hundgårdar till behövande!

Vi får väl se hur allt går!

IMG_5513 kopiera

Skrivet av Henrik Olsson

2013 09 14 || 15:00

11 svar to 'Hundgård uthyres!'

Subscribe to comments with RSS

  1. Om du bott i Halmstad hade jag varit en av de som hyrde

    Annelie Hedman

    2013 09 16 || 18:56

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: