Tummen upp för Falkenbergs Folktandvård…

26 kommentarer

Även om jag i allra högsta grad ogillar när de praktiserar sina kunskaper på mig, måste jag ändå säga att jag blev väl omhändertagen av tandläkarna idag – och fyra rejäla sprutor fick mig att tillåta det allra mesta.

Efter att tandvärken tilltagit under helgen sökte jag ofrivilligt hjälp hos de kunniga…

Visdomstanden drogs inte ut idag, men däremot så borrade de upp hålet för att lätta på trycket innan de tillfälligt fyllde igen det i väntan på att jag ska få en akuttid till Halmstad.

Halva ansiktet var som förlamat, och jag strosade glatt därifrån och hämtade ut receptet på Citodon i tron att det värsta ändå var över. Jag är övertygad om att ingreppet underlättades av att jag fick låna ett par riktigt coola skyddsglasögon under mitt besök…

… men några timmar senare släppte bedövningen och en intensiv och outhärdlig smärta infann sig.

Jag valde då att i förväg avsluta arbetsdagen för att kunna åka hem och nyttja fördelarna med lite kraftigare smärtstillande, och jag utgår från att kvällen kommer att bli något… dimmig…

Skrivet av Henrik Olsson

2013 01 21 || 16:00

26 svar to 'Tummen upp för Falkenbergs Folktandvård…'

Subscribe to comments with RSS

 1. spacad värre 🙂

  Kenneth

  2013 01 21 || 22:06

 2. Svar: Super! Alla borde köra egna juicer, jag är fast 🙂

  S

  2013 01 22 || 02:45

 3. Hoppas natten varit bättre nu så inte värken har fortsatt. Ofattbart en något så litet i kroppen, som en tand, kan göra så vansinnigt ont! kramiz

  Fenixmona

  2013 01 22 || 03:39

 4. Usch så jobbigt, hoppas att du har mindre ont nu idag!

  Nett

  2013 01 22 || 08:02

 5. Men hua vilken obehaglig upplevelse.
  Jag avskyr oxå tandläkare men måste man så måste man ju.
  Hoppas att dom där Citodon pillerna hjälpte.
  Och att du snar får fixa tanden permanent.
  Kramar i massor / Jane

  Jane

  2013 01 22 || 10:22

 6. Har aldrig haft problem med tandläkarbesök även om det är otrevligt att borra i tänder. 🙂 Går till samma ställe och har alltid bemöts av trevlig personal! Blev du utslagen resten av kvällen eller? 😉

  Andreas Törnqvist

  2013 01 26 || 13:42

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: