Första natten utan Fjant…

23 kommentarer

När det började närma sig läggdags igår kväll fattades beslutet att låta Fjant sova i hallen tillsammans med Challe, samtidigt som Debbie och Bagheera skulle ligga i närheten.

Tanken var att jag skulle få sova i min säng för första gången på 3½ vecka…

Sen Fjant kom in i bilden har ju nätterna tillbringats på en madrass på golvet för att han ska kunna sova bredvid mig, men att dela en liten madrass med tre schäfrar (oavsett storlek) erbjuder sällan någon välbehövligt bekväm skönhetssömn.

I natt fick jag dock sträcka ut mig ordentligt i dubbelsängen, men eftersom jag “glömt” stänga en grind infann sig både Debbie och Bagheera ganska omgående.

De gottade ner sig i sängen ordentligt och hjälpte mig att hålla värmen i det 10 grader varma rummet.

Jag sov faktiskt riktigt gott i natt, och när klockan ringde 03.00 kände jag mig redo att påbörja dagen…

Skrivet av Henrik Olsson

2013 01 15 || 05:15

23 svar to 'Första natten utan Fjant…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Men vad kallt du har det!

    Nett

    2013 01 15 || 16:29

  2. Så söt han är lille Fjant <3
    Ja det där att sova på golvet gjorde jag dom första veckorna med Bozza också. Fast jag tyckte det va rätt okej där och så mysigt att ligga och gosa :-). Var inte alltid lika kul att ibland vakna med en schäfer mun över ansiktet 😉

  3. 10 grader???? brrrrr

Lämna en kommentar:

%d bloggare gillar detta: