Om att vräka en söt liten inneboende…

19 kommentarer

Jag kan förvisso tycka att möss är väldigt söta, men samtidigt är det inget jag vill ha i mitt hus – och när den kalla årstiden infinner sig börjar man återigen höra ljud inifrån väggarna.

Anticimex har visserligen lagt ut gift på vinden, men det tar ju inte allt…

… och det som inte giftet tar får man helt enkelt ta själv och vänligt med bestämt be dem söka ett nytt boende för vintern!

Skrivet av Henrik Olsson

2012 11 22 || 10:00

Publicerat i Baronen - In Real Life

19 svar to 'Om att vräka en söt liten inneboende…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Gud va söt den är! Hoppas den hittar ett lika bra hem att bo i 😉

  Annika

  2012 11 22 || 10:03

 2. ja hur söta dom än kan se ut så vill man inta ha dom som inneboende

  Spökvandringen bör du testa på om du är i stan någongång

  Ha en bra dag

  ume71

  2012 11 22 || 10:13

 3. Sv: Då är vi två! småfåglar är så fina!

  Sanna

  2012 11 22 || 10:39

 4. nej, sådana vill man inte ha inomhus, vi har små möss springande i stenmuren utanför och det är roligt att titta på dem men vi har tur, de kommer inte in här
  kramar

  ansepanse

  2012 11 22 || 10:55

 5. Usch fy (f-n) vad hemskt..usch!!! Jag är fruktansvärt rädd för dessa djur, speciellt när dom är inomhus. Klarar det lite bättre ute och i stallet. Jag fick en fantastisk chans att gå på terapi för min fobi för ca 12 år sedan. Innan dess kunde jag inte se en tecknad bild på en mus eller råtta på TV:N utan att få över 40 grader feber och världen frossa.. Helt sjukt. Jag släppte ratten när jag körde bil och bara skrek hysteriskt om där sprang en mus över vägen.. Jag tappa all kontroll, jag bara skrek och grät hysteriskt så för jag fick syn på ett sånt djur.. Efter terapin så kan jag se på dom utan att tro att jag ska dö, jag kunde börja gå barfota i gräset, våga mig in i stallet igen, ja börja leva mitt liv.. Men för 4-5 år sedan så flyttade jag ut till ett hus på landet, jag njöt av fulla drag. Det var så underbart att bo på landet igen…tills vintern kom å med den möss av olika slag och även råttor.. Jag föll då tillbaka till min fruktade fobi igen.. Jag fixade det inte, bodde själv och fick ringa hyresvärden som fick komma å tömma fällor, lånade hem katter, en Jack Russel mm. Det var nog den hemskaste tiden i mitt liv och på somrarna var det den mest underbaraste tiden i mitt liv. Det slutade med att jag flyttade.. Nu ser jag såna ibland i stallet men tack å lov så bor ju där katter 🙂 Där klarar jag att se en mus -jag skriker och springer ut men det är inte den hysteriska reaktionen som förr. Dom kan bo ute och INTE inne, för då är jag som förr.. Inge skoj att lida såhär och vara så begränsad, att inte kunna bo som jag vill för dessa kan komma in.. Jag kan inte hantera mina reaktioner, all logik är som bort blåst. Men jag kan inte hjälpa det.. Min “stackars” son har varit min hjälte genom åren, han har fått stå ut med mycket av min rädsla och han har fått hugga in å hjälpt mig. Och tilläggas bör att han inte är ett dugg rädd för dom idag, så jag har inte fört över rädslan på honom och det är jag så glad över .
  Hoppas att du inte får in fler möss.. Och får du det så kan du väl träna hunden att ta dom 🙂
  Ha det bäst, kram kram

  Pernilla

  2012 11 22 || 11:21

 6. Vilken söt =) Dessvärre sprang en sådan ut från kanin buren när vi skulle städa, så den lilla var inneboende där. Jag och dottern skrek och sprang iväg *skrattar* Ha en härlig dag!

  browneyedgirl

  2012 11 22 || 11:34

 7. Gud vad rädd den lille stackaren ser ut.
  Jag kan också tycka att de är söta (men ändå är jag livrädd för dem haha) förstår att du inte vill ha dem inne. Är nog många som har det problemet nu.

 8. Ja inte vill man ha dem inne 🙂

  Nett

  2012 11 22 || 12:22

 9. Vist är den söt . Men jag skulle inte heller vilja ha möss inomhus.
  Kramar i massor / Jane

  Jane

  2012 11 22 || 12:51

 10. Yes sista matchen idag sen så på söndag får man gå dit och plocka med sig minnen/sovenirer

  sen så river domden från och med måndag ska bli bostäder

  ume71

  2012 11 22 || 13:22

 11. Visst är dom söta när man ser en sådär… men när dom börjar föröka sej och är överallt… inte så söta;)
  Sv. har inget emot att det känns när man tränat, men att knappt kunna gå… nja… =)) (Bra idag dock!)

  trollet

  2012 11 22 || 13:23

 12. Jo, hemskt gulliga…Men håller med, vill inte ha dem inne i huset…..

  Snejky

  2012 11 22 || 14:14

 13. sv: Tack, det hoppas jag också:)

 14. Fy fasiken va äckligt

  Ha det toppen
  Mara

  maria

  2012 11 22 || 14:55

 15. söta, men inget man vill vara nära!

  linnea

  2012 11 22 || 15:03

 16. Den var ju jätte söt! Men nej ville inte ha sånna hemma!!

 17. Så söt!

  kajsa

  2012 11 22 || 19:26

 18. Vi har också en del såna inneboende…Jag vägrade att ha en sån fälla som slår igen över dom, utan vi har en sån som bara fångar dom levande…
  Två gånger har jag åkt iväg med dom, kååångt bort, och släppt ut dom igen.Jättesöta små skogsmöss…
  Min man är inte lika blödig, han gör kort prosess med dom…Om han ser dom först…

  sölvi

  2012 11 23 || 00:03

 19. Har du lika svårt att ta bort ett liv som jag? Finns stunder på jobbet då jag hoppar av greenklipparen på jobbet för att flytta på alla sniglar med hus (åh ibland även maskar) …Effektiv på jobbet??? …(not)

  Malin-Charlotta

  2012 11 25 || 19:41

Lämna en kommentar: