Ingen Ford på min gård!

12 kommentarer

Det förhoppningsvis nu under veckan som resultatet av mitt beslut kommer att bli mest tydligt!

Min trogna gamla Ford ska säljas, och därmed kommer jag att tvinga mig själv välja ett mer hälsosamt sätt att ta mig till och från jobbet, samtidigt som jag kommer att börja spara pengar inför kommande projekt!

Blir bilen såld kan man ändå vara säker på att jag i framtiden kommer att skaffa en ny, men man kan alltid hoppas att det är något som finns i en väldigt avlägsen framtid!

Jag har klarat mig bra utan bil tidigare, och det är alldeles för lätt att bygga upp ett beroende kring detta bekväma sätt att färdas – men nu gör jag ett tappert försök att sätta ner min fot!

Ingen Ford på min gård!!

Skrivet av Henrik Olsson

2012 11 05 || 05:15

Publicerat i Baronen - In Real Life

12 svar to 'Ingen Ford på min gård!'

Subscribe to comments with RSS

 1. Ja det går om man ger sig på den..
  Jag skulle dock inte klara mig utan min pärla..

  Nett

  2012 11 05 || 17:30

 2. Bilen behöver man om inte annat så för att ibland, tyvärr,ta hundarna till veterinär och förhoppningsvis oftare och roligar till nya spännande omgivningar, till kompisar m m. Man kan ju ha en väldigt billig bil……

  Salukidamerna

  2012 11 07 || 09:06

Lämna en kommentar:

%d bloggare gillar detta: