Pokerstars sätter sin lit till Rafael Nadal!

11 kommentarer

I en artikel på pokelspel.org kan man läsa om hur ett av de största namnen inom tennis nu även provar lyckan på PokerStars – och det råder inget tvivel att han kommer att lyckas även med detta!

Alex Payne, marknadschef på PokerStars, säger i ett pressrelease:

“Rafa är en högst tävlingsinriktad idrottare, en strategisk spelare och känd för sin integritet både på och utanför tennisbanan. De här kvaliteterna gör honom till den perfekta ambassadören för PokerStars och en trovärdig talesperson för spelet.

Rafas stöd hjälper till att rätta till några av missuppfattningarna kring spelet och lyfter fram den utmärkta blandningen av underhållning och skicklighet i poker när det spelas ansvarsfullt”.

Det råder således inget tvivel om att Rafa har PokerStars fulla förtroende, och vi kan alla hoppas att betoningen på “ansvarsfullt spel” är extra högt då tyvärr just poker fått en dålig stämpel genom årens lopp!

Deras app till smartphones gör det väldigt enkelt att sammanstråla med vänner, bekanta och okända i cyberrymden och utmana var och en i poker!

Det var tidigare i år som en kort reklamsnutt spelades in i Barcelona, och detta är en väldigt viktig del i PokerStars globala annonskampanj med Rafa i huvudrollen!

Första priset i tävlingen Rafa Dream Day är något som man inte kan köpa för pengar: En resa till Mallorca i Spanien, där du exempelvis får möjligheten att träffa honom personligen, äta middag med honom, se var han tränar och utmana honom i poker!

För egen del hade det varit en fantastisk möjlighet att få träffa en av dagens största tennisspelare, men jag kan redan nu säga att jag inte lär ha någon större chans att vinna priset – men jag vill ändå uppmana dig som är pokerspelare att göra ett försök, och jag håller tummarna för att det är just du som vinner första priset och får träffa en av tidernas största tennisspelare!

Lycka till med ditt pokerspel!

Skrivet av Henrik Olsson

2012 10 16 || 12:00

Publicerat i Baronen - In Real Life

11 svar to 'Pokerstars sätter sin lit till Rafael Nadal!'

Subscribe to comments with RSS

  1. Jag spela lite innan på poker på nätet

    kaffehörnan

    2012 10 16 || 19:03

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz:

%d bloggare gillar detta: