Det finns ingen övre gräns för fredagsmys!

14 kommentarer

Regnet slutar verkligen inte – men i nuläget bryr jag mig inte längre!

Vi fredagsmyser å det grövsta, och det går ingen som helst nöd på oss. Det enda jag saknar just nu dock är ett rejält oväder innehållande blixtar och dunder, medan jag låter Def Leppard fylla huset med ljuvliga toner!

Skrivet av Henrik Olsson

2012 09 21 || 19:45

Publicerat i Baronen - In Real Life

14 svar to 'Det finns ingen övre gräns för fredagsmys!'

Subscribe to comments with RSS

 1. Sv; hihi tack 🙂

  Nathalie Tegelstam

  2012 09 22 || 09:31

 2. Ja om det ändå ska vara bus väder så kan det ju lika väl vara rejält sådant med åska, blixtrar och verkligen störtskurar då kan jag ändå tycka att det är mysigt. så som det är nu blir jag mest trött på det.

  Hoppas du får en fin helg.
  Kram

 3. det låter jättemysigt 🙂
  Sv: “godistanten” kanske är väldigt uppskattad även av dig? 🙂
  kramar

  ansepanse

  2012 09 22 || 10:35

 4. Härligt att sitta inne och mysa vid brasan när regnet smattrar utanför.

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: