Får jag attackera dig på en öde skogsväg?

9 kommentarer

Under kommande veckor kommer ju nyhetsbrevet att handla om trygghet, och inför detta kommer jag att testa en (eller flera) självförsvarsspray(er) från bodyguard.nu.

Svaret på frågan i rubriken ska naturligtvis vara “Nej!”, och tanken med detta test är att visa hur effektivt det kan vara att ha självförsvarsspray nära till hands när man exempevis går hem ensam en kväll. Jag hoppas att testet kommer att leda till att fler införskaffar detta enkla och billiga skydd, eller överfallslarm.

Allt jag behöver nu är någon frivillig att “attackera” på en öde skogsväg, samt någon som är villig att filma!

Finns det någon som är frivillig? Maila mig i så fall.

Skrivet av Henrik Olsson

2012 09 07 || 06:00

9 svar to 'Får jag attackera dig på en öde skogsväg?'

Subscribe to comments with RSS

 1. Oj då bli attackerad o få spraya ner dig oj låter lite risky 🙂

  Kenneth

  2012 09 07 || 08:29

 2. Hoppas att du hittar någon frivillig 🙂

  Nett

  2012 09 07 || 09:04

 3. Hmm… du kanske skulle vända på det… att nån fick attackera dig. Fast jag är för feg i vilket fall som helst 😛

  Men…lycka till… 😉

  Sara

  2012 09 07 || 11:36

 4. sånt borde man alltid ha med sig!

  chris

  2012 09 07 || 14:58

 5. hade ja bott närmare hade du fått hoppa på mig ahde mer än gärna lekt offer o sprutat hej vilt haha…
  Helst testat hur Luzza hade reagerat om vi helt plötsligt blir överrumplade i skogen… e hon en försvarare? =PP

  SV: bättre dag idag eller lättare än igår iaf.

 6. SV: åh tack så jättemycket 🙂 mår faktiskt lite bättre nu!

 7. hahahah- Nej men lycka till killen.
  Bra tema.
  Trevlig helg
  Maria

  maria

  2012 09 07 || 19:14

 8. jag skulle nog inte våga bli nersprayad, fast om vi bott närmare hade jag nog kanske ändå ställt upp
  kramar

  ansepanse

  2012 09 08 || 10:26

 9. Fråga polisen om du får använda någon förbrytare 😛 Någon som överfallit/misshandlat/våldtagit osv… Fråga går.. Själv går jag nästan alltid hem i mörkret själv, med musik( Oerhört dumt vet ja, men går så mycket snabbare då). Brukar inte känna mig rädd av att gå hem själv. Konstigt men sant.
  Känner att mörkret är min vän och eftersom jag alltid har mörka kläder på mig, försvinner/kamofleras jag snabbt om jag hoppar in i ett par buskar eller liknande.
  Har fått x antal utskällningar från min chef när jag jobbade natt om att gå hem själv, men vad ska man göra när man slutar 03? Kan inte sitta o vänta på att solen ska gå upp, eller sitta stilla i 3 timmar i väntan på att någon med bil ska sluta så man kan få skjuts hem. Mamma har alltid lärt mig att gå där gatorna är upplysta och det finns trafik.
  Sen att jag har X antal år av självförsvar av olika former i nacken får mig att känna mig lite tryggare.
  Att också veta att OM (God forbid) det någon gång skulle hända något, veta att den/de personerna INTE kommer få en lätt utväg med tanke på en överbeskyddande (stora)lillebror och morbröder.

  Sazza

  2012 09 14 || 12:35

Lämna en kommentar: