Ingenting varar för evigt…

14 kommentarer

… inte ens en Biltemacykel.

I morse när jag var som mest laddad inför cykelturen till jobbet möttes jag av ett punkterat däck i förrådet. “Enkelt fixat” tänkte jag som helt förlitade mig på mina punkteringsfria däck (ja, dem heter så)…

Problemet var dock större än så – det visade sig att fälgen på något sätt spruckit och gett en eker fritt tillträde till slangen…

Därmed infann sig en stor sorg i hjärtat när jag tvingades inse att min älskade gamla Biltemacykel nått en alldeles för hög ålder. Jag kommer visserligen att byta ut däcket, men i samband med nästa lön blir jag ändå tvungen att skaffa mig en ny cykel, och den gamla kommer att få avsluta sina dagar i en container…

Med brustet hjärta tvingades jag sätta mig i bilen med insikten att även Biltemas produkter är förgängliga.

Skrivet av Henrik Olsson

2012 09 03 || 18:00

Publicerat i Baronen - In Real Life

14 svar to 'Ingenting varar för evigt…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Snyft!!!! Men vad kul, nu har du en anledning till att köpa en ny!

  Junitjej

  2012 09 03 || 20:41

 2. Roligt med enormt stort stöd

  kaffehörnan

  2012 09 03 || 21:48

 3. Jag upptäckte idag att min Skeppshult behöver ett nytt däck innan det smäller 😛

  Maya

  2012 09 03 || 22:42

 4. Ojoj, ingen hit när grejer går sönder…Men så är det ju tyvärr…
  Men ALLTID kul med lite nytt emellanåt…

  Snejky

  2012 09 04 || 00:49

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: