Lina Björnemalm har ordet:

11 kommentarer

Lina Björnemalm heter jag och är den glada spralliga hjärnan bakom bloggen Våran Lycka, www.varanlycka.blogg.se!

Jag är en snart 26årig tös bosatt i ett radhus med fästman och 3 hundar, 2 chihuahua tikar och en rottweiler tik utanför Uppsala.

Våran Lycka startade jag när jag blev gravid för första gången med tanken att alla mina nära och kära i detta avlånga land lätt skulle kunna följa våra dagar… men det slutade med ett missfall… efter ännu ett missfall så kan man nu följa våran långa väntan som snart närmar sig ett lyckligt slut.

Den 23 september är PytteStor beräknad att förgylla våra dagar=P

En sammanfattning av bloggen kan man väl säga att jag delar med mig av min vardag. Hunderiet som jag ägnar mina dagar åt, bebislyckan… och framöver blir de även att återgå till min målvikt efter graviditeten.

En blogg med blandat innehåll. Mina tankar och mitt liv i sin helhet.

Tack till er som röstade fram just mitt bidrag till bästa sommarbild!! <3

Hoppas vi hörs framöver i denna otroliga internetvärld.

// Lina

Skrivet av Henrik Olsson

2012 08 12 || 18:00

Publicerat i Baronen - In Real Life

11 svar to 'Lina Björnemalm har ordet:'

Subscribe to comments with RSS

  1. Grattis =) och jätte fin mage =) Ha en bra dag alla. =) Kram

    Jessica

    2012 08 13 || 12:33

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: