Begränsad gästfrihet?

15 kommentarer

Ja, det kan tyckas så… men faktum är att mitt hem står öppet för alla som vill, eller av olika anledningar behöver, komma hit – och dem välkomnas med en stor och öppen famn!

De som känner mig vet att det inte finns någon plats på denna jord som jag värderar högre än mitt eget hem, och talesättet “mitt hem är min borg” passar perfekt in på här.

Visst kan alla staket, galler och varningsskyltar verka avskräckande; som om jag barrikaderat mig mot omgivningen, men för hundarnas frihet var det ett måste!

Mitt tidigare engagemang i projekt som “grannsamverkan mot brott” har visserligen funnits med i tankarna när det kommer till hundgårdarnas placering och funktion – något som automatiskt resulterat i att den ringa skara med osunda syften hålls på avstånd.

Detta är vårt paradis!

Skrivet av Henrik Olsson

2012 08 12 || 11:00

Publicerat i Baronen - In Real Life

15 svar to 'Begränsad gästfrihet?'

Subscribe to comments with RSS

 1. nje nu ska nog alla mina projekt vara klara, skulle va ungarnas rum då, men de får vänta ett tag

  jonnie

  2012 08 12 || 13:00

 2. Det har jag också funderat på. Men bara tanken på hur hon skulle se ut … haha. Inte för att det är det viktiga men jag hoppas jag kan få bort det här ordentligt. Hon har otroligt tät päls också, såklart. Jaja, time will tell 🙂

  Hur behandlade du fukteksem? Eller han kanske inte hade just det?

  Evelina

  2012 08 12 || 13:29

 3. Jag tycker det verkar väldigt sunt att ha så stora platser men ändå avgränsade där hundarna får vara. Det finns så många hundägare som stänger in dem på för liten yta eller låter dem springa helt fritt (speciellt de som har hundar som inte riktigt lyder och ett fåtal som har hundar som bits).
  Trots stängsel ser det riktigt hemtrevligt ut! 🙂

  Johanna W

  2012 08 12 || 17:09

 4. jag vet 🙂 har hört att när de rekongnoserar för att göra inbrott, märker de husen där det finns hundar
  kramar

  ansepanse

  2012 08 13 || 11:23

 5. Vilka härliga bilder! Skulle också värdera mitt hem högst om jag hade det sådär 🙂

  Erik W

  2012 08 15 || 18:27

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: