Det är inte alltid lätt att vara Bagheera…

23 kommentarer

“Det kommer att krävas mer än märgben för att kompensera för detta, husse…”

Jag förstod till fullo att Bagheera skulle bli överlycklig när han tidigt i morse insåg att han skulle få följa med husse ut på äventyr, och glad som en lärka skuttade han in i bilen och satte sig till rätta.

Att åka bil är ju jättekul!!

Föga anade han vad som väntade…

Han började dock ana oråd i undersökningsrummet på Varbergs Djurklinik när omgivningen tycktes lägga obehaligt mycket fokus på de bakre regionerna.

Kanske var det först när sprutan började verka och hans ögonlock blev allt för tunga som han verkligen förstod vad som var på väg att hända: Analsäcksinflammationen skulle åtgärdas.

Något förvirrad vaknade han upp 15 minuter senare och kunde för egen maskin (om än med vacklande steg) traska ut i bilen igen.

“Jag vill åka hem nu, husse!”

Väl tillbaka till hemmets trygga vrå sökte han snabbt upp husses säng för att få möjlighet att vila upp sig i lugn och ro, men samtidigt får jag känslan av att han inte känner någon direkt tacksamhet gentemot mig…

Skrivet av Henrik Olsson

2012 08 10 || 11:00

23 svar to 'Det är inte alltid lätt att vara Bagheera…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Stackarn!!!! Men så tur att det finns veterinärer, för vem vill att ens älskade djur ska ha ont?!

  Junitjej

  2012 08 10 || 20:49

 2. sv, Ja superkul =D

  Händer inte så mkt jag har gjort små ändringar i bloggen bara.. orkar inte göra så mkt för hafft fullt upp idag 🙂 så jag slappar bara i soffan nu o surfar runt 🙂

  Gör du för kul då? 🙂

 3. Myshund =)

  sandra

  2012 08 12 || 16:30

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz:

%d bloggare gillar detta: