Över 1000 km är avverkade…

8 kommentarer

… och för att ha kommit dit jag är nu har jag tagit ca 1’600’000 steg – så det är kanske inte så konstigt att man ibland känner sig lite trött i fötterna…

Men ännu är jag inte i mål!

Innan jag når Ystad måste jag ta mig ytterligare ca 850 km, och i runda slängar blir det ca 1’400’000 steg till!

Eftersom den lättare delen av vandringen väntar från Jönköping och söderut så kan jag nu börja planera för ett mer exakt slutdatum för detta äventyr, och jag kan meddela att jag når Ystad runt den 23 juli!

Kanske ett par dagar tidigare!

Därefter väntar några veckors välbehövlig semester, sammanställning av allt text- och bildmaterial, samt stora mängder kompenserande gos med Bagheera som tyvärr inte fick följa med mig och Debbie på vår vandring!

Måndagen den 27 augusti klockan 06.30 stämplar jag återigen in på arbetet, men jag är redan nu övertygad om att ingenting någonsin kommer att bli sig likt igen!

Min förhoppning är sen att i liten skala kunna börja föreläsa och motivera andra att våga ta steget att förverkliga sina drömmar (hur galna de än må vara), samt slå ett viktigt slag för friluftslivet och allt det har att erbjuda oss!

Skrivet av Henrik Olsson

2012 07 04 || 06:00

Publicerat i Den Stora Vandringen

8 svar to 'Över 1000 km är avverkade…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Över 1,5 millioner steg oj oj oj..
  Å en annan brukar va stolt när
  man vid dagens slut summerar
  24000 haha..
  Föreläsa låter toppen ska du inte
  skriva en bok oxå du är ju fantastisk
  med ord =)

  Sussi

  2012 07 04 || 08:00

 2. Du kommer att göra ett viktigt arbete där – stort lycka till. Ser också med spänning fram emot din bok om din stora vandring. För såklart kommer den!

  Husfrun

  2012 07 04 || 09:33

 3. kom i mål den 21 juli 🙂 för det är min födelsedag 🙂
  mm, slå ett slag för friluftslivet, jag tycker verkligen om det
  ha det gott – kramar till dig och Debbie

  ansepanse

  2012 07 04 || 11:22

 4. Men vad långt du redan gått. Skönt att du redan avverkat mera än halva sträckan 🙂
  Nej nog kommer det inte bli sig likt sen. Tänk vad konstigt det måste kännas att göra “normala” arbetsdagar och slippa en massa övertid.

  Ann-Margret & Vinja

  2012 07 04 || 13:23

 5. Så härligt det är att följa er vandring. Ja speciellt dig då som inte får åka någon snålskjuts. Vackra foton och fina små berättelser varje dag. Måste väl kännas bra att ni redan gjort mer än halva färden. Är full av beundran. Ha det bra.

  GJ

  2012 07 04 || 19:57

 6. Du om någon är verkligen rätt man för ditt val i livet. Känns som har du gett dig fan på någe ja då blir det så!!

  Så en dag så står du nog där framför din publik.

 7. Hallå där!

  Det är riktigt bra gjort. Nu är det bara en liten bit kvar … 😀

  Ps: Jag har hamnat på bild på facebook tillsammans med Spiderman. Om du vill kan du logga in där och söka på – superhjältar mot cancer – där går du in i albumet och hittar mig tillsammans med honom då jag gör peace-tecknet 😀

 8. Det är helt sjukt va långt du kommit!

  Annika

  2012 07 05 || 19:55

Lämna en kommentar: