Lördagen den 9 juni

13 kommentarer

I morse gjorde vi något oväntat, och inkluderade helt enkelt kärran igen på prov med löftet till mig själv att jag skulle gå saktare och kortare etapper för att få tillfälle att vila regelbundet. Ett lugnt tempo och regelbundna pauser kommer inte att innebära en allt för stor belastning på mina ben.

Med facit i hand måste jag ändå säga att allt har gått över förväntan, och ena benet känns nu helt återställt!

Jag har fått överväga för- och nackdelar med kärran alternativt med ryggsäck och blev till slut tvungen att ge kärran en chans till – och allt jag kan göra nu är att hålla tummarna för att det blir en positiv påverkan på hälsan!

Mellan städerna är det, som jag tidigare skrivit, svårt att uppdatera allt för ofta då datorn batteri är ganska klent – därför kan jag tipsa er om att jag mer regelbundet (om än i korta ordalag) kommer att uppdatera min facebookstatus med hjälp av mobilen!

Jag hoppas att ni har haft en trevlig dag!

Skrivet av Henrik Olsson

2012 06 09 || 18:00

Publicerat i Den Stora Vandringen

13 svar to 'Lördagen den 9 juni'

Subscribe to comments with RSS

 1. Härligt att det funkade bra.. 🙂 Hur går det för Debbie ?

  Nett

  2012 06 10 || 11:18

 2. Är det nu du ska gå igenom hela Sverige?

  stefan

  2012 06 10 || 16:18

 3. förstår att du vill testa att ha med vagnen igen eftersom det har sina fördelar också
  håller tummarna stenhårt för att dina ben ska hålla
  bamsekramar till dig och Debbie

  ansepanse

  2012 06 11 || 10:54

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: