Köper man bara en tältsäng får man gilla läget…

12 kommentarer

Mina förhoppningar om att få nyttja tältsängen helt själv grusades ganska omgående när Debbie envist beslöt sig för att kräva en större del av den – och inte hade jag hjärta att neka henne en plats bredvid sin husse!
 
Skulle det bli för trångt kan man alltid lägga sig på filten nedanför…

– – – – – – – – – –

Redan klockan 05.30 i morse vaknade jag upp lagom frusen och bestämde mig för att inleda dagen med en att tina i bastun! Detta är andra vilodagen, och förhoppningsvis är jag redo att fortsätta vandringen i morgon!

Svullnaden i vänster vad har gått ner ganska mycket sen igår, och jag är i stort sett helt smärtfri nu om än fortfarande något stel i vaderna! Jag följer läkningsprocessen noga och tänker inte ta några onödiga risker även om jag blir allt ivrigare för varje timme som går!

I 2,5 år har den här vandringen planerats och att riskera spoliera allt bara för att det kan vara svårt att sitta still är inte tänkbart!

Skrivet av Henrik Olsson

2012 06 06 || 09:00

Publicerat i Den Stora Vandringen

12 svar to 'Köper man bara en tältsäng får man gilla läget…'

Subscribe to comments with RSS

  1. 🙂 oh ja ni kan nog få plats båda två i den,och Debbie ger dig värme så det räcker ska du se :)ha de bra nu och ta nya tag i morrn,-Affe och Sussie

    Affe

    2012 06 06 || 22:58

  2. Förstår att du inte har hjärta och neka henne. 🙂 Är likadant här hemma i soffan. Mitt problem är att jag och vovven väger nästan lika mycket så jag brukar bli mer eller mindre mosad. Men vad gör man inte för “lila” älsklingen ska få gosa… 😉

    Malin/BilboBlueEyes

    2012 06 08 || 07:43

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: