Vad händer på Hundgården?

11 kommentarer

Genom årens lopp har ett ganska stort antal hundar passerat genom vårt hem, och drömmen att ge hundar en andra chans genom att erbjuda dem tak över huvudet har till viss del förverkligats – men inte helt!

För tillfället kommer vi dock inte längre att ta emot några nya hundar, utan i stället väljer vi att fokusera extra på dem hundar som bor här idag. En bidragande orsak till detta är att jag inte kommer att vara hemma i sommar, samtidigt som sambon bitvis också kommer att vara borta.

Idag har vi bara tre hundgårdar med anslutning till huset, samt en större hundgård där hundarna har möjlighet att springa av sig ordentligt. Fler hundar kräver större möjligheter.

Det finns planer på att bygga minst en till hundgård med ingång till huset, men det är något som ligger långt fram i tiden. I första hand vill jag färdigställa andra stora projekt som att bygga klart staketet kring tomten, poolen och renovera förrådet.

Allt kommer att ske i den takt tid och ekonomi tillåter…

Skrivet av Henrik Olsson

2012 05 13 || 21:00

11 svar to 'Vad händer på Hundgården?'

Subscribe to comments with RSS

  1. Ja jag fattade inte hur stort instagram var förän jag provade det och roligt var det med, 🙂

    Sojkas Framtid

    2012 05 14 || 11:29

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: