Naturens skönhet…

36 kommentarer

Ljuvliga vyer...Medan molntäcket sakta börjar spricka upp sprider sig solens strålar över ängarna omkring oss i skogen, och lockar fram skuggornas lekfullhet bland de tillsynes livlösa träden.

Jag betraktar länge naturens skönhet från mitt köksfönster medan jag dricker mitt kaffe, när min blick plötsligt fångas av hundarnas vilda lek utanför – som skiftar mellan brottning och “Följa John”.

Jag rör inte mina läppar, men känner ändå hur ett leende sprider värme inom mig.

Min dröm om frihet blev sann…

Skrivet av Henrik Olsson

2011 01 23 || 15:42

Publicerat i Baronen - In Real Life

36 svar to 'Naturens skönhet…'

Subscribe to comments with RSS

 1. så härligt med sol!

  sv: jadu, allt gick så snabbt så jag knappt hann uppfatta allt själv! men alla mår bra nu i alla fall.

  Linnea :>

  2011 01 24 || 00:04

 2. Jag hittade hit genom veronikastjejsnack.blogg.se – hon skrev om din blogg på ett sådant sätt att min nyfikenhet väcktes. 🙂

  Det första jag möts av är ett blogginlägg som är oerhört poetiskt och vackert, och jag blir alldeles varm då jag känner igen din känsla när du betraktar dina hundar. Man ler inombords, det är ta mig tusan som balsam för själen. 🙂

  Må gott!

  Kattis

  2011 01 24 || 01:25

 3. Jag blir nästan tårögd när jag ser fint väderbilder nu! Haha! Jag jobbat 7 nätter och därav varit utan dagsljus lika länge! Idag vaknade jag till av att solen lös in i en springa! Underbart, trist att behöva somna om och vakna till mörker! Lite kvar sedan är jag ledig 7 dagar! Måtte jag få lite solsken i ansiktet! Ha en fin måndag! Nya vecka nya utmaningar! 🙂

  Sara

  2011 01 24 || 01:31

 4. Såg att du ska spara bloggar som länkar på din blogg, jag följer dig varje dag så gott som 🙂 Vågar man fråga om man får ta en plats? 🙂

  Sara

  2011 01 24 || 01:53

 5. Jag vill bo som du gör…

 6. Otroligt fin bild

  Sussie

  2011 01 26 || 13:18

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: