Man är kanske ingen hantverkare…

41 kommentarer

Taget ur verkligheten

Det går sakta men säkert framåt 🙂

Igår samlades några tappra vid Emmelies hus “tidigt” på morgonen för att göra ett rejält ryck med snickrandet, och senare på eftermiddagen kunde man konstatera att det verkligen hänt saker och ting.

Destruktiv som man är så gillar jag att riva saker, men nu finns det inte så mycket kvar att riva så jag antar att jag måste plocka fram min konstruktiva sida för att vara välkommen dit även i framtiden!

Väl hemma från “arbetsdagen” så hamnade man platt i soffan för att se film, och sen la man sig i sängen för att vila. Men så blev det inte. Jag vaknade 07.00 i morse och kunde konstatera att jag sovit i nästan 11 timmar. Man var kanske lite trött?

Skrivet av Henrik Olsson

2010 09 12 || 08:06

Publicerat i Baronen - In Real Life

41 svar to 'Man är kanske ingen hantverkare…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Åhhhh att riva saker ÄLSKAR jag med. Att riva ut köket i mammas hus var faktiskt härligt.
    Kan tänka mig hur det blivit med huset nu!

    Oj, du var rejält trött!

    Underbar känsla att ha en bebis i magen var det=)

    Kram

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: