Att folk bara orkar…

33 kommentarer

Pomeranian

Yatzy tycker att det räcker med en pomeranian på godset…

Titt som tätt så dyker det upp märkliga små annonser på nätet, och igår fastnade jag för en annons där de vilje sälja pomeranianvalpar för 2000 kr (alltså 1/10 av det normala priset). Läste man själva annonsen så var valparna registrerade i SKK, veterinärbesiktade, vaccinerade och försäkrade i IF. Låter inte det som om hundarna fanns i Sverige?

Annonsen var formulerad på ett sätt som gjorde att man enkelt kunde misstänka ett bedrägeriförsök, så jag besvarade annonsen.

Allt eftersom kröp det fram information som skulle tyda på att valparna inte fanns i Sverige (big surprise). Utan i Italien…

Jag antar att de måste kämpat en del, men till slut hade de lyckats ta reda på mitt mobilnummer och ringde flera gånger till min mobil. De första siffrona i hans nummer var “00237”. Så troligtvis ringde han från Kamerun. Jag försökte förklara för honom att jag faktiskt inte beställt någon valp, och i vanlig ordning kommer svaret “I don’t understand”. Till slut la han på luren. Ska bli intressant och se vad som händer nu 🙂

Lite spänning i vardagen är aldrig fel!

Skrivet av Henrik Olsson

2010 08 21 || 13:29

Publicerat i Baronen - In Real Life

33 svar to 'Att folk bara orkar…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Gullig var den i allfall.Ja jag skulle inte heller vilja köpa en sådan hund från utlandet.Vad jobbiga folk kan vara vad synd att han fick tag i ditt mobilnr.Hoppas att du slipper människan något mer.Tyvärr säljer folk hundar till höger och vänster som om dom våre en leksak.

  Carro

  2010 08 24 || 09:51

 2. Usch för bedragare. Brukar se liknande annonser på engelsk bulldog och chihuahua, det är alltid samma bilder och man får dom “gratis” mot att man betalar flyget för valparna. Man undrar ju hur många dom lyckas lura? :/

  Malin

  2010 08 24 || 17:07

 3. Ja du, folk verkar despererata..ännu värre är väl hur valparna fraktas hit.. Hemskt.

  Elin

  2010 08 24 || 22:05

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: