Att sätta färg på tillvaron…

31 kommentarer

Lilja sätter färg...

I kontrast till allt det gråa...

I natt började det regna igen, och dagen känns allmänt grå, så med anledning av detta tänkte jag bjuda på lite färg!

I morgon 06.30 är semestern slut för denna gången. 3 veckor är verkligen inte mycket, men samtidigt så försöker jag ju spara lite semester till nästa år i stället då jag hoppas på att få 6 veckor sammanhängande. Bröllop, ni vet!

På ett sätt ska det ändå bli skönt med att komma tillbaka till jobbet och återgå till sina gamla vanliga rutiner, men samtidigt hade jag inte blivit ledsen om chefen ringt idag och erbjudit mig två veckor till.

Men drömma går ju.

Skrivet av Henrik Olsson

2010 08 01 || 08:59

Publicerat i Baronen - In Real Life

31 svar to 'Att sätta färg på tillvaron…'

Subscribe to comments with RSS

  1. sv: jodå, allt är bra här trots att jag börjat jobba idag. håller med om att det är skönt att vara tillbaka i rutinernas värld igen. 🙂 jag vet dock inte riktigt än hur många dagars jobb det blir denna veckan då jag egentligen har semester denna veckan… blir la så när man är ansvarig. hehe! tar igen det sen när vi flyttar.

    allt bra med er? skönt o fått in luckan nu antar jag!? 🙂

    Henke "Hoppelajnen" - Jasons pappa

    2010 08 02 || 13:44

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: