Jag väcktes ur min skönhetssömn…

61 kommentarer

Vibrationsträning

Jag känner mig lite skakis, husse...

… runt 06.00 av att vovvarna skällde utanför. Ibland brukar vi stänga in dem över natten, men igår kväll gjorde jag aldrig det. Det rör sig väldigt mycket vilt i skogen här, och skulle mina snappa upp vittring på något i närheten kan man räkna med att de levererar en rejäl utskällning.

I morse orkade jag dock inte kliva upp ur sängen, utan drog täcket över huvudet och somnade om. Runt 08.00 kravlade jag mig ur sängen, stapplade ut i köket och gjorde i ordning en välbehövlig kopp kaffe, för att sedan dra med Debbie, Bagheera, Eragon och Diva ut på en liten längre morgonpromenad.

Väl hemma från den var det dags att placera vovvarna en och en på vibrationsplattan. Medan de låg där passade jag på att plocka alla fästingar som kröp på dem. Placerade samtliga på ett papper och summerade: 30 stycken vidriga små kryp – samtliga fick avsluta sitt meningslösa liv i kaminen… Trevligt.

Skrivet av Henrik Olsson

2010 07 29 || 10:58

61 svar to 'Jag väcktes ur min skönhetssömn…'

Subscribe to comments with RSS

  1. vilken fin hund (:

    hedda & thilia ♥

    2010 08 02 || 17:21

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: