De sista förberedelserna…

31 kommentarer

Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

I morgon åker jag i väg för att fotografera ett bröllop, och väntas inte komma hem förrän sent på natten – vilket också innebär att jag inte heller kommer att kunna besvara några kommentarer eller kika in i några bloggar. Ni får helt enkelt snällt vänta tills på söndag!

Det kommer att bli en väldigt lång dag, men samtidigt ska det bli jättekul. Att få en förfrågan om att fotografera ett bröllop är en väldigt stor ära. Det är bara att hålla tummarna att jag kommer ihåg att ta med mig kameran, blixt, extra batterier, kortläsare etc etc…

Kanske bäst att börja packa redan i kväll?

Skrivet av Henrik Olsson

2010 07 23 || 23:01

Publicerat i Baronen - In Real Life

31 svar to 'De sista förberedelserna…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Hej! Tycker du att det är okej att djur misshandlas, vanvårdas och utnyttjas sexuellt? Om inte, rösta här:

    ur.se/dittparti/#/?parti=331

    Svar: Nej, jag tycker inte det är ok att djur misshandlas, vanvårdas och utnyttjas sexuellt, men jag föredrar nog att agera på ett mer aktivt än att slänga iväg en röst till något “parti” som inte riktigt lyckats beskriva sin ståndpunkt på ett bra sätt.

    .

    2010 07 27 || 18:12

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: