Kameran är alltid med!

14 kommentarer

Härliga tider

Härliga tider

Jag köpte ju en ny kamera för några veckor sen… och varje morgon packar jag ner den i min väska innan jag trampar iväg till jobbet.

Oftast kommer jag hem med ett tomt minneskort, men det är vetskapen om att kameran finns där om den skulle behövas. Man vet ju tex aldrig vad man kan stöta på för djur i skogen på morgonen. Kanske en älg? Ett vildsvin?

Eller kanske skapar en lågt stående morgonsol en underbar plats som man endast har några minuter på sig att föreviga? Det har hänt att man bromsat i panik, och cyklat tillbaka en bit på vägen och försökt fånga det som man såg i förbifarten…

Resultaten är varierande, men utmaningen är alltid spännande!

Skrivet av Henrik Olsson

2010 06 03 || 05:19

Publicerat i Baronen - In Real Life

14 svar to 'Kameran är alltid med!'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Kameran är alltid med!'.

 1. haha jo lite måste ja ner, ca 4-5 kilo sen e jag nöjd, : )

  Jonnie

  2010 06 04 || 08:39

 2. Mmm en bra kamera står högst upp på min önskelista det finns så mycket vackert som jag skulle vilja föreviga…men håller med Emma,ett vildsvin vill du inte möta på och sbsolut inte stå kvar och fota…dom heter inte vildsvin för intet:-)

  terese

  2010 06 04 || 13:15

 3. underbara färger! 🙂

  ha en super duper goooo helg!

  Henke "Hoppelajnen"

  2010 06 04 || 13:31

 4. sv: hehe! jag lider me dej! 😉

  Henke "Hoppelajnen"

  2010 06 04 || 13:44

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: