Tur i oturen…

11 kommentarer

Stopp i arbetet...

Stopp i arbetet...

Markväven tog slut igår, vilket gjorde att arbetet med agilitybanan bromsades upp. Idag skulle Emmelie fixa mer markväv så att jag kunde fortsätta med agilitybanan.

Vad händer då?

Jo, däcket på skottkärran spricker, och slangen pressas ut… Det är bara en tidsfråga innan det går hål på slangen. Man kan ju i alla fall hoppas…

Med tanke på att det tar hårt på ryggen att flytta runt så mycket grus så kunde jag inte låta bli och le brett när jag insåg att mitt arbete aldrig riktigt skulle komma igång idag. I alla fall inte när det gäller skyfflandet av grus…

Agilitybana

Agilitybana

Kunde det verkligen vara så att jag skulle få en hel vilodag? Nej, det blir nog inte så i alla fall… Jag kan visserligen inte köra så mycket mer grus idag, men däremot kan jag påbörja arbetet med att leta fram stora stenar som ska pryda kanten runt agilitybanan.

Vi har i alla fall kommit en bra bit på vägen, även om det återstår en hel del arbete. Agilitybanan kommer att ha måtten 10 * 10 meter, och det som är klart nu är ungefär 10 * 7 meter.

Nu hinner jag med en kopp kaffe och ett större antal kakor innan det är dags att spotta sig i nävarna och ge sig ut och leta efter stora och tunga stenar.

Skrivet av Henrik Olsson

2010 05 30 || 13:10

11 svar to 'Tur i oturen…'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Tur i oturen…'.

  1. en krokus!? äru blind eller? 😉

    Ulrika

    2010 05 30 || 21:02

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz:

%d bloggare gillar detta: