Ibland vill man mer än vad som är möjligt…

11 kommentarer

Debbie och Bagheera

Debbie och Bagheera

… i alla fall vad som är möjligt just nu…

Mina galna planer på att gå från Kiruna till Ystad föddes ju efter att jag och min sambo genomfört en cykelsemester från Kiruna till Ystad. Med oss på resan hade vi ju Debbie och Challe, och det var när jag kom hem som jag började längta efter att kunna genomföra något med alla mina hundar. Planerna om en långpromenad från Kiruna till Ystad föddes. Planer som jag knappt ett år senare tvingades skrota. Eller åtminstone lägga på is. I många år.

Visst är det väldigt tråkigt att det blev så, men samtidigt vill jag inte stirra mig blind på allt jag inte kan göra med mina hundar. Snarare vill jag stirra mig blind på allt jag kan göra med mina hundar.

Vi har inte stoppats. Vi har bara stött på ett hinder som vi inte kan övervinna… så vi får helt enkelt göra det enda vettiga: välja en annan väg runt hindret.

Skrivet av Henrik Olsson

2010 05 22 || 21:39

11 svar to 'Ibland vill man mer än vad som är möjligt…'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Ibland vill man mer än vad som är möjligt…'.

  1. Fantastiskt fina hundar!

    Ma.links

    2010 05 26 || 16:55

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: