… och så var långledigheten slut…

16 kommentarer

En liten överblick

En liten överblick

Dessa fyra dagar har verkligen gått fort. Det har inte blivit så mycket vila här hemma. I alla fall inte så mycket som man först hoppades på.

Å andra sidan så börjar vi bli smått färdiga med våra små projekt. Kantstenen till rabatten är satt, och 1000 liter plantjord har fyllt upp den – och nu är det bara att vänta på att Emmelie ska plantera diverse växtligheter.

Det som återstår när det gäller själva hundgården är att grusa upp den sista biten och få upp grinden på sina gångjärn (vilket visade sig vara aningen bökigare än vad man först kunnat tro). Vi får se om jag orkar lösa det problemet idag.

Ett projekt är också att klippa upp gallret in till mina hundar och sätta in en liten lucka där. Tanken är ju att mina vovvar ska kunna röra sig runt Emmelies vovvar när ingen av oss är hemma.

I övrigt har jag äntligen fått klippt gräsmattan på framsidan – så hela framsidan ser mycket trevligare ut nu än tidigare. Så snart diverse växtligheter fått fäste så kommer gallren inte att vara lika framträdande.

Gissa som vovvarna trivs i sina små hundgårdar!!

Skrivet av Henrik Olsson

2010 05 16 || 14:09