Vilodagen…

17 kommentarer

Tuggben?

Tuggben?

Jag valde stillheten framför kraven idag…

Jag kravlade mig ur sängen runt 07.00. Seg. Öm.

Gårdagen gjorde sig påmind. Kaffet underlättade det hela. Jag började vakna till liv.

Hundarna krävde aktivitet. Jag cyklade med Eragon. Gick med Debbie. Halta Bagheera fick också en liten promenad. Om än mycket kortare.

Solen lockade ut oss alla i hundgården för lite fotografering, men ingen av oss ville riktigt närvara. Jag hade egentligen uppgifter att utföra idag, men skjuter på dem till ett senare tillfälle. Det är väl ingen risk att någon annan gör dem åt mig..?

Jag tänker helga vilodagen – även om vilodagen bäst helgas med en kall öl i solskenet… Jag får nöja mig med kaffe och Ballerina.

Skrivet av Henrik Olsson

2010 04 11 || 17:44

17 svar to 'Vilodagen…'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Vilodagen…'.

 1. Hoppas det blir bättre än vårat då fast iof så har vi ju skrattat ganska gott åt det efteråt men det var inte så romantiskt direkt! haha

  Ulrika

  2010 04 12 || 12:08

 2. …de e väl inte fy skam med ballerina å kaffe heller!!*L*

  Kicki

  2010 04 12 || 13:21

 3. Sv: jag tycker inte man ska hänga upp sig så mycket kring uppdatering. Det är svårt, jag tänker sj ofta om jag uppdaterar tillräckligt. Men vad är det då? Vadå “tillräckligt”? Tillräckligt för vem? För läsarna, för att locka besökare, för att passa in bland andra bloggare eller för en sj?`Oftast så uppdaterar man bara för att man fått för sig att man ska. Man vet inte varför bara att man ska. Men en bra blogg innehåller inte endast uppdateringar. Bloggar kan se olika ut och därför ska man se till att man trivs med sin blogg och det man gör/skapar. Man hänger upp sig för mycket på hur andra gör det än att göra på sitt vis. Jag tror man gör det omedvetet.

  Så mitt svar, uppdatera när du känner för det! När du vill skriva, det behöver inte handla om något speciellt men så länge det är kul och bloggen skrivs inifrån. Ingen är tvingad att blogga… Så då ska det heller inte kännas som ett måste.:) Jag personligen tycker du har en bra blogg och jag läser!

  matilda

  2010 04 12 || 14:25

 4. sv: ja altan är guld! 🙂
  grillen jämte och drickat i handen… mys! hehe!

  ha en skön måndag! hoppas träningsvärken lagt sig nått iaf. 🙂

  Henke "Hoppelajnen"

  2010 04 12 || 15:54

 5. Man behöver vilodagar ibland…

  Linda

  2010 04 12 || 17:58

 6. Hoppas allt är bra (eftersom det inte blivit uppdaterat) 🙂

  Annika

  2010 04 12 || 19:33

 7. Visserligen uppdaterade du ju igår så 🙂

  Annika

  2010 04 12 || 19:33

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: