Hela flocken var återigen samlad…

21 kommentarer

Bagheera - Nikita - Debbie - Eragon

Bagheera - Nikita - Debbie - Eragon

… när morsan tidigt i morse lämnade in Nikita på hunddagiset “Glada Bävern”… Sen dess har det inte varit en lugn stund…

Den goda nyheten är dock att både jag och Bagheera mår mycket bättre i dag. Min förkylning har börjat ge vika, och hans hälta har blivit mycket bättre!! Han har varit med de andra i hundgården lite, men jag har låtit honom vara inne med mig i huset vissa stunder för att han inte ska överanstränga sig när de andra springer runt som skållade råttor…

Jag (och hundarna) blir märkbart lyckligare när solen skiner (som idag), och därför har jag dagen till ära slängt ut mina hundar och stängt hundluckan så att de inte kan gå in i huset när de själva har lust.

Challe - Yatzy - Pepzi

Challe - Yatzy - Pepzi

Samtidigt har jag släppt ut Emmelies hundar i hundgården bredvid bestarna… Men de små verkar inte klaga – speciellt inte lilla Pepzi. Hon tycker om alla! Den nya hundgården är inte helt klar – men fullt användbar. Så snart det blivit lite varmare så kan man låta de små hundarna vara ute hela dagarna på samma sätt som mina 🙂

För övrigt: Jag har inte gjort upp några direkta planer för resterande del av dagen, och det behöver jag knappast. Jag funderar helt enkelt på att sitta vid mitt lilla köksbord och betrakta vovvarna som busar runt på gräsmattan… Det är inte helt omöjligt att jag även dricker lite kaffe…

Kanske tar jag en kaka till kaffet. Eller två.

Hoppas att du också får en bra dag! =)

Skrivet av Henrik Olsson

2010 04 07 || 13:10

21 svar to 'Hela flocken var återigen samlad…'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Hela flocken var återigen samlad…'.

  1. verkligen >w< söta namn de får också ^^

    MaNa

    2010 04 08 || 12:22

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz:

%d bloggare gillar detta: