Inför helgen…

9 kommentarer

Våren har kommit!

Våren har kommit!

Det känns som att det är läge att komma med en närmare lägesrapport kring detta äventyr jag gärna kallar för mitt liv…

Vad gäller själva träningen inför vandringen mellan Kiruna och Ystad så känns det som att man kommit i gång ordentligt. Skogsvägarna här hemma har blivit så bra att man äntligen kan börja cykla med hundarna igen. Morgonpromenaden har blivit längre och vovvarna tycks trivas bra med lite extra arbete.

Buren (kärran) jag skrivit ofta om har ännu inte kommit. Men! Enligt www.knverk.se så kommer den troligtvis att kunna levereras i nästa vecka – och då kommer jag äntligen att kunna börja med den viktigaste biten i hela detta: dragträningen med hundarna!

När det gäller träningen för egen del så kan jag stolt meddela att jag i stort sett cyklat till och från jobbet varje dag den senaste månaden. 2,5 mil/dag är inte mycket att skryta med, men många bäckar små…

Det har nu blivit långhelg för oss anställda på Silentia AB, men för den som bor i hus på landet innebär det inte direkt att man är ledig. I morgon kommer Emmelies pappa och bror hit för att hjälpa till med sågandet och klyvandet av veden inför nästa säsong. Till detta kommer vi att släcka törsten med öl och stilla vår hunger med en rejäl måltid för hårt arbetande (?) män. Jag lovar att det kommer bilder på detta spektakel…

I samband med att veden lastas in i förrådet kommer jag även att påbörja en rejäl rensning av den skit som blivit ståendes. Om det inte blåser för häftigt kommer jag att bränna upp en hel del av detta – och samtidigt samla ihop allt som ska köras till tippen när tillfälle ges.

Ibland undrar man varifrån all skit kommer..?

Jag önskar er alla en trevlig helg och glad påsk!

Skrivet av Henrik Olsson

2010 04 01 || 15:16

9 svar to 'Inför helgen…'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Inför helgen…'.

 1. Glad påsk vännen… Hoppas ni får det mysigt också… =)

  Linda

  2010 04 01 || 16:07

 2. Jaa den kommer nog sitta fint 🙂 Ha en glad påsk! ät mkt godis haha

  sgdg

  2010 04 01 || 17:25

 3. Sv: tack tack:) Ha en bra påsk du med!

  matilda

  2010 04 01 || 17:36

 4. GUD va spännande!

  Annika

  2010 04 01 || 21:58

 5. thanks 🙂
  Glad Påsk på dig med, hoppas du får en bra helg

  Ylva

  2010 04 01 || 22:06

 6. nja jag vet itne riktigt… blir nog lite party på lördag nu när jag blev bortplockad på det passet, sen är det middag på söndag… du då!?

  luffi

  2010 04 01 || 23:10

 7. hehe tandpetare igen!? haha… =)

  luffi

  2010 04 01 || 23:27

 8. sv: du hade så rätt så. 🙂

  en riktigt trevlig påsk till er!

  Henke "Hoppelajnen"

  2010 04 02 || 09:36

 9. Glad Påsk!

  tk

  2010 04 02 || 10:07

Lämna en kommentar: