Bortblåsta ord…

11 kommentarer

Hoppet...

Hoppet…

Jag förstår inte riktigt vad det är som har hänt… men som de flesta märkt så uppdateras inte bloggen lika frekvent som tidigare. Jag hoppas att min brist på inspiration är ett övergående problem. Kanske är det något som en värmande vårsol kan fixa?

Gång på gång är jag med om samma sak: Jag sätter mig ner vid datorn för att skriva. De första orden kommer lätt, men sen tappar jag tråden och får radera allt och börja om igen. Detta händer om och om igen. Frustrationen låter inte vänta på sig! Hade jag haft något hår hade jag slitit av det!

Det handlar inte om att jag inte vill skriva, det handlar snarare om att jag just nu inte kan skriva (bortsett från detta inlägget). Orden är som bortblåsta…

Jag har varit med om detta för många år sedan när jag aktivt skrev dikter. Helt plötsligt försvann alla orden – och kvar satt jag med en nyvässad penna och ett tomt A4-blad…

Jag undrar… hur gör jag nu?

Skrivet av Henrik Olsson

2010 03 29 || 17:40

Publicerat i Baronen - In Real Life

11 svar to 'Bortblåsta ord…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Det blir tyvärr så ibland… tunghäfta fast på papper!

    Annika

    2010 03 30 || 14:53

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: