Bortblåsta ord…

11 kommentarer

Hoppet...

Hoppet…

Jag förstår inte riktigt vad det är som har hänt… men som de flesta märkt så uppdateras inte bloggen lika frekvent som tidigare. Jag hoppas att min brist på inspiration är ett övergående problem. Kanske är det något som en värmande vårsol kan fixa?

Gång på gång är jag med om samma sak: Jag sätter mig ner vid datorn för att skriva. De första orden kommer lätt, men sen tappar jag tråden och får radera allt och börja om igen. Detta händer om och om igen. Frustrationen låter inte vänta på sig! Hade jag haft något hår hade jag slitit av det!

Det handlar inte om att jag inte vill skriva, det handlar snarare om att jag just nu inte kan skriva (bortsett från detta inlägget). Orden är som bortblåsta…

Jag har varit med om detta för många år sedan när jag aktivt skrev dikter. Helt plötsligt försvann alla orden – och kvar satt jag med en nyvässad penna och ett tomt A4-blad…

Jag undrar… hur gör jag nu?

Skrivet av Henrik Olsson

2010 03 29 || 17:40

Publicerat i Baronen - In Real Life

11 svar to 'Bortblåsta ord…'

Subscribe to comments with RSS

 1. …känner igen mig lite i det du skriver, man skriver å läser igenom inlägget och jag iaf inser att det e ett osammanhängande inlägg…raderar å börjar om, kommer några rader å sen e de kört…jag kan sitta å läsa andras bloggar å kommentera men inte skriva i min egen…hoppas du kommer över det snart, gillar att läsa din blogg!!

  Kicki

  2010 03 29 || 18:13

 2. ja visst var det, hittade du din stad?

  Ulrika

  2010 03 29 || 19:38

 3. … Du tar en liten bloggpaus som många vi andra… =) Min frånvaro från bloggen skyller jag på vädret =)

  Linda

  2010 03 29 || 19:47

 4. Oj, hoppas att det kommer tillbaka snabbt!

  Annika

  2010 03 29 || 19:58

 5. sånt där kommer o går… iaf om jag får relatera till mej själv. hade en period då jag tänkte lägga ner allting, men sen blev Mia på smällen, så… 🙂 då var det igång igen. hehe!

  sv: du kan länka till http://www.tikspac.se (tack på förhand)

  Henke "Hoppelajnen"

  2010 03 29 || 20:20

 6. Då får du göra det och skicka in ju 🙂

  Ulrika

  2010 03 30 || 08:03

 7. visst känns det dumt att tacka nej till jobb just när man vet hur det går till i restaurang världen… den som är aktiv, den blir tillfrågad… jag har blivit uppringd en timme innan jag ska börja för att det fattas folk, och i lördags blev jag tillfrågad kvällen innna… så det är snabba bud, däremot vet jag att jag är nästan ensam om att hoppa in med kort varsel så får hoppas dem hör av dig mer… men kändes inte bra att tacka nej, men som sagt sällan jag äter middag med hela familjen… =(

  men men…

  händer något kuligt idag!? själv ska man iväg!! =)=)=)

  luffi

  2010 03 30 || 11:08

 8. Gör som jag! Ta en bloggpaus på en dag eller två… läsarna förstår!! annars tvingas du spotta ut inlägg å det funkar inte i längden… så ta en dag eller två off!! Funkar!

  Daniel

  2010 03 30 || 11:44

 9. sv: nä de ska la kanske inte behövas! hehe!
  du hade så rätt så ang. bilderna. 🙂

  här kommer en länk till en banner… hoppas den funkar? http://www.tiks.se/grafik/banners/banner_tikspac%20_180x434.jpg

  Henke

  2010 03 30 || 13:33

 10. Känner typ samma sak, har ingen ork eller lust att blogga =P men det kommer väl tillbaka 🙂

  Maya

  2010 03 30 || 13:41

 11. Det blir tyvärr så ibland… tunghäfta fast på papper!

  Annika

  2010 03 30 || 14:53

Lämna en kommentar: