En måndag i min smak…

17 kommentarer

Eragon -

Eragon –

Efter vanlig ordning så ringde klockan strax innan 04.00 – och man visste direkt vad som gällde. Det var bara att studsa ur sängen som en iller på speed (om än motvilligt) och samla ihop flocken för morgonens pass.

Att möta dagen med ett leende borde vara minst lika viktigt som att äta en ordentlig frukost innan jobbet.

Själva arbetsdagen gick aningen segt idag, och hela lunchen gick åt till att försöka fixa med brorsans minnessida (www.runnqvist.se). Jag har ännu inte bestämt mig för vilken mall jag ska hålla mig till, så man kan vara rätt säker på att fler förändringar är att vänta! Emmelies hemsida (www.emmeliehultman.eu) har också kommit upp – men där har jag ännu inte hunnit börja rota… och själva textmaterialet får Emmelie själv ordna med. Det är ju trots allt hennes hemsida… Men där kommer det i alla fall att stå mer om hennes broderi, samt information rörande uppfödningen av papillon och pomeranian (dvärgspets).

Väl hemma från jobbet bestämde jag mig för att dra ut två av vovvarna (en och en) för en liten promenad med fokus på lydnad. Körde mest lite basic som “sitt”, “ligg”, “stanna” och “kom”. Nikita (som är tillbaka för en dag eller så) var den första som fick följa med. Nummer två blev Eragon – och när han insåg att han skulle få gå ut själv med husse blev han överlycklig, så det tog en stund innan man fått ner honom på jorden. Träningen gick i alla fall bra för båda, och nu får jag passa på att mysa lite i stugvärmen. I morgon blir det Debbie och Bagheera som får äran att följa med husse ut på varsin enskild liten promenad.

Idag blev det återigen en cykeltur till och från jobbet, så just nu är jag nöjd på väldigt många sätt. De första veckorna på cykel kommer att bli lite motigt, men jag räknar kallt med att det kommer att gå mycket smidigare lite längre fram.

Önskar er alla en trevlig kväll!

Skrivet av Henrik Olsson

2010 03 08 || 17:43

17 svar to 'En måndag i min smak…'

Subscribe to comments with RSS

 1. jasså hollywood fruar är inget för det. ja som sagt en smak sak.

  allt bra annars dÅ? kram

  Luff

  2010 03 09 || 10:41

 2. jopps de kan nog bli skönt att bo i den stora staden, sen när allt e klart : ))

  Jonnie

  2010 03 09 || 11:09

 3. Hyllande fint med minnessida! Respekt

  Daniel

  2010 03 09 || 14:57

 4. Sv: nu fixat! 🙂 ja men verkligen!

  Ännu en fin bild på hunden!:)

  matilda

  2010 03 09 || 16:15

 5. sv: Jag märkte inte att det var något fel på sidan, ska bli kul att se när den är klar!

  Annika

  2010 03 09 || 16:52

 6. jo då bra här med!!

  bra dag på jobbe!? mvh

  Luff

  2010 03 09 || 17:02

 7. ja och rolig! haha 🙂

  Ulrika

  2010 03 09 || 18:32

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz:

%d bloggare gillar detta: