Rapport från landet…

21 kommentarer

Vovvarnas ingång...

Vovvarnas ingång...

Vi kan idag med säkerhet konstatera att vi blivit insnöade… Jag fick börja med att skotta framför stora ingången vid 07.15 eftersom Emmelies hundar mer eller mindre “försvann” i snön. Just nu känns det rätt mysigt här hemma. Vi har allt vi behöver, och eftersom ingen av oss jobbar idag så spelar det mindre roll.

På mitt schema idag står “snöskottande“… Tänk den som haft en snöslunga? Nu när jag skottat upp gångarna fram till husets ingångar får jag ge mig på parkeringen och sen fortsätta en bit ut mot vägen. Det kommer garanterat att kännas i kroppen i morgon.

Igår tog veden slut, så nu får vi värma huset med gamla träflak och annat vi kan hitta i vedboden. Än är det ingen fara för inredningen… Det dröjer någon dag innan vi kan få hem vår efterlängtade ved. Men vi var lite beredda på att det kunde bli så här.

Hur ser det ut för er del? Någon mer som blivit insnöad? Fler bilder kommer lite senare!

Följ väderkaoset minut för minut (aftonbladet.se) Snöandet fortsätter (svd.se) Polisen: Undvik onödiga bilresor idag (svd.se) Flera SJ-tåg ställs in (svd.se) Trafikolyckor orsakade av snövädret (dn.se) Flera takras i natt (dn.se) Mer snö väntas i Skåne (sydsvenskan.se)

Uppdaterat 11:17

Nu har vägen fram till huset blivit plogad, så nu passar jag och Emmelie på att sticka iväg för att hämta lite mer ved!

Skrivet av Henrik Olsson

2010 02 20 || 08:19

Publicerat i Baronen - In Real Life

21 svar to 'Rapport från landet…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Jag gnäller som fan på snön i min blogg…

    Dvärghundspossen

    2010 02 21 || 16:25

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: