Rutiner

4 kommentarer

Debbie

Debbie

Rutiner under dagen…

Varje morgon har sina bestämda rutiner att följa… Efter att man konstaterat att oljudet i drömmen faktiskt är väckarklockan från helvetet är det bara att trevande söka efter rätt knapp… De följande sekunderna tillbringar man i gränslandet mellan dröm och vakenhet.

Jag väljer att gå upp onödigt tidigt för att jag ska ha gott om tid på morgonen att vakna och komma igång. Den viktiga uppgiften på morgonen är också att tända i kaminen för att få upp värmen ytterligare… sen måste kaffet avnjutas i lugn och ro samtidigt som man surfar runt på olika tidningar för att se om det hänt något intressant.

Tidigare hade jag alltid en längre morgonpromenad med vovvarna, men den senaste tiden har den promenaden uteblivit vilket lett att sånt får läggas senare på dagen i stället. Denna nya rutin är dock inte lika uppskattad som den tidigare. Kanske borde man börja med morgonpromenader igen?

Själva arbetsdagen är inte så mycket att orda om eftersom det faktiskt är chefen som bestämmer då, och tiden efter arbetet brukar bestå i diverse vanliga hushållsarbeten som att laga mat, diska, tvätta och städa – uppgifter som jag och Emmelie delar på. Det är också på kvällen som man har störst möjligheter att hålla igång bloggen med allt vad det innebär…

Vad har du själv för rutiner i din vardag?

Skrivet av Henrik Olsson

2010 01 12 || 12:18

Publicerat i Baronen - In Real Life

4 svar to 'Rutiner'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Rutiner'.

 1. Mina dag börjar ALLTID med morronpromis… Annars har jag en grinig vovve hela dagen =)

  SV: Ja, skitskönt e det =) Hoppas din dag blir bra också =)

  Linda

  2010 01 12 || 12:33

 2. Har svårt för rutiner…
  Trots att jag tror jag har samma handikapp som min son (Asbergers) som SKA ha rutiner för att leva ett hyfsat liv funkar det inte för mig.

  Men nu när jag jobbar blir det ett försök.
  Barnen upp, sen till skolan, hunden ut sen cykla till jobbet…

  Brukar fungera bra men vill ha mer tid och ork för hunden och fotografering.

  Micke

  2010 01 12 || 13:04

 3. Samma här, tror det blir tidigt isäng ikväll… E helt slut =)

  Linda

  2010 01 12 || 20:03

 4. den som kom på väckarklockan borde fan skjutas..

  olatidman

  2010 01 12 || 23:24

Lämna en kommentar: