Äntligen har husse kommit hem!

13 kommentarer

När snön yr...

När snön yr...

Genom köksfönstret (ursäkta bildkvalitén) kunde jag konstatera att vovvarna var glada även denna dag. Jag inbillar mig gärna att deras lycka beror på att husse har kommit hem… Snön yr kring dem när de springer runt och leker så det står det härliga till. Debbie låter sig jagas av Nikita och Bagheera innan rollerna vänder och Bagheera låter sig jagas, Nikita blir sen villebrådet… jag ser allt genom mitt köksfönster, och genom hela deras lek finns Eragon vid mina fötter. Han vill inte leka just nu, han vill bara finnas nära mig…

Skrivet av Henrik Olsson

2010 01 08 || 13:28

13 svar to 'Äntligen har husse kommit hem!'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Äntligen har husse kommit hem!'.

 1. åååh vilken glädje!
  Men visst e det skönt att bara va nära varme dej!

  Daniel

  2010 01 09 || 00:06

 2. Åh, hundar är verkligen dom bästa djur som finns. Så mycket kärlek och glädje man får från dom. 😀

  Dvärghundspossen

  2010 01 09 || 12:36

 3. Hur går det med att komma igång med träningen? 🙂

  Elin

  2010 01 09 || 17:03

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: