Man är lite ynklig…

Inga kommentarer

Man är lite ynklig

Man är lite ynklig i denna stund. I måndags fick man en konstig känsla i kroppen, och under tisdagen vaknade man upp med halsont. Jag gick till jobbet ändå med förhoppningen att det skulle bli bättre.

Riktigt sån tur hade man inte, men man härdade ut hela arbetsdagen.

Tidigt i onsdags morse vaknade man upp vid 2-tiden och insåg att det inte skulle vara möjligt att jobba. Gårdagen tillbringades i stort på sofflocket, men inget verkade hjälpa. Man kände sig mer död än levande.

Man är lite ynklig när man drabbas av en manlig förkylning…

I natt vaknade man till lite tidigt igen, och till sin stora glädje mådde man bättre, men jag valde att stanna hemma även denna dag ändå. Egentligen borde jag kanske stanna hemma även i morgon, men det börjar bli ganska tråkigt här hemma. Morgondagen blir ändå en kortare arbetsdag.

Orsaken är att jag måste upp till Varberg för att byta till vinterdäck, och ska man till bilprovningen. Att bara sitta hemma och vänta tills eftermiddagen känns inte riktigt aktuellt.

Däremot får man försöka undvika att anstränga sig för mycket, men vi får se hur läget ligger i morgon. Trots att det blivit en “kort” arbetsvecka för min del så känner man sig av naturliga skäl ganska sliten.

Till helgen finns det planer, men överlag kommer det mestadels att handla om vila och återhämtning.

Hundarna är nog i alla fall tacksamma!

Att husse varit hemma två hela dagar mitt i veckan är ovanligt nu för tiden, men dem har garanterat uppskattat den extra tiden de fått. Dessvärre blev det aldrig någon hundpromenad igår, så dem har fått vänja sig med gos och godis i stället.

Något varken Turbo eller Wilja protesterade mot, vilket man inte direkt väntade sig.

Nu börjar det i alla fall bli dags att krypa till kojs, och vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 10 24 || 20:24

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: