Kanske av ren bekvämlighet…

Inga kommentarer

Kanske av ren bekvämlighet

Det var kanske av ren bekvämlighet, men idag har jag gjort något för allra första gången: Jag har handlat online på ICA. När man slutat jobbet i morgon så är det bara att åka förbi och hämta sina kassar.

Av  någon anledning blir jag alltid stressad av att gå runt i en affär och leta efter det man behöver. Så det brukar sluta med att vissa varor på inköpslistan aldrig blir inhandlade.

Dagens inköp var dock väldigt komplett – och samtidigt blev det inga impulsköp av mindre nyttig karaktär. Under ett ögonblick lutade det åt att beställa hemleverans, men eftersom jag tar bilen till jobbet i morgon blir det både billigare och smidigare att bara hämta det själv.

Jag har dock för avsikt att få det hemlevererat vid något tillfälle. Men inför detta får man storhandla som en galning så att det “lönar” sig. För stunden får man vara nöjd med att man slipper gå runt i en butik i morgon.

Således kommer man hem snabbare till vovvarna, vilket dessa garanterat kommer att uppskatta.

Helgen är över för denna gång!

Ja, det har blivit söndag och det blir sakta men säkert mörkare utomhus. Helgen har varit fantastiskt trevlig, och nu ser man fram emot en ny arbetsvecka.

Förhoppningen är att man ska kunna ta cykeln till jobbet i alla fall vid ett tillfälle, men vilken dag det kan tänkas bli är inte bestämt i nuläget. I morgon kommer man i alla fall att få röra på sig tillräckligt. Vi inleder måndagen med en härlig långpromenad med hundarna, och sen kan man förbereda sig för arbetsdagen i lugn och ro.

Veckan som ligger framför en kommer troligtvis att bli ganska intensiv. Därför hoppas att man på att John Blund erbjuder tillräckligt med sömn under nätterna.

Vi på Hundgården önskar er alla en trevlig söndagskväll, och en härlig start på den nya veckan.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 10 20 || 18:51

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: