Inte raka vägen hem…

Inga kommentarer

Inte raka vägen hem

Det blev inte raka vägen hem efter jobbet idag, även om tanken inledningsvis var sådan. I stället åkte jag först förbi Teamsportia, och sen Cykelmagneten.

Anledningen till detta var att kolla på en framtida ersättare för min nuvarande cykel.

Någon ny cykel blev det inte idag, men jag fick i alla fall lite nya tankar kring allt. Det känns ändå som att jag kommer att behöva uppgradera den gamla trotjänaren innan man köper en velomobil.

En cykel man känner att man kan lita på under några år framöver.

Hur som helst, mina ärenden gjorde att jag kom hem lite senare än tänkt, något som återspeglades på inomhustemperaturen vilken kan ses ovan.

Man är fortfarande lite för snål för att låta elementen stå på under dagen. Tacksamt nog kunde elementen, några ljus och kaminen snabbt ändra på allt, och nu är det precis lagom varmt i huset.

Även om det gärna får bli lite varmare innan det är dags att krypa ner under täcket.

Man är tydligen lite ur balans!

De senaste två nätterna har tyvärr inte erbjudit speciellt mycket sömn, men jag hoppas att denna natt blir bättre. I natt vaknade man till vid 02.30, och kunde av någon anledning inte somna om. Det är inget annat än fruktansvärt irriterande. Planen var att cykla till jobbet idag, men jag var lite orolig för att energin inte skulle räcka till helt och hållet.

Det är trots allt en ganska lång väg hem, speciellt om man är både trött och hungrig.

Nu hoppas man på att komma i säng i tid så att man får sova ut lite. Om allt går enligt planerna hoppar man upp på cykelsadeln och trampar iväg till jobbet i morgon. Av allt att döma kommer man att få en ack så välförtjänt medvind hem, och det i sig är en viktig motivator.

Avslutningsvis: Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 10 15 || 19:06

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: