Fredag blev till söndag…

Inga kommentarer

Fredag blev till söndag

Fredag blev till söndag, och därmed är helgen över. Tiden går alldeles för fort, men man har i alla fall fått gjort lite nytta dessa dagar.

Igår passade man på att trampa hem till flickvännen, och det var uppfriskande att få susa fram längs vägarna igen. Man fick däremot vara lite extra uppmärksam på skogsvägen.

Ett gigantiskt hål har nämligen dykt upp pga regnet. Lyckligtvis upptäckte man det för några dagar sedan, men nu är det så stort att man inte vill köra där med bilen.

Tacksamt nog kan man fortfarande gå och cykla där!

Idag kom flickvännen och en av hennes döttrar hit och hjälpte mig med ogräsrensning och gräsklippning. Under tiden passade jag själv på att köra en sväng med vägskrapan för att fixa till en del av vägen inför vintern.

ATV, Vägskrapa

Man är mer än nöjd med arbetet som blev utfört här hemma, och det är med gott samvete man avslutar denna dag!

Höglöpet fortsätter…

… och således får hundarna vara fortsatt åtskilda när man inte är hemma. Turbo visar allt mer intresse för Wilja, och hon är inte sen med att svara när han lockar till lek.

Det roligaste nu är att Turbo verkar vara mycket piggare och gladare, och skuttar runt betydligt mer nu. Förvisso vet jag att det kommer att försvinna när Wilja slutat löpa, men det är ändå kul och se honom göra det.

Dessutom vill han också ligga i sängen på nätterna nu, även om det inte är för min skull… Men det är inget jag kan klaga på. Det viktigaste är att det finns gott om plats i sängen för oss alla.

Medan nu mörkret fallit över denna enkla boning är det dags avsluta kvällen med en hundpromenad.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll och en god natt.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 09 29 || 19:33

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: