Ingen vila idag heller…

Inga kommentarer

Ingen vila idag heller

Det blev ingen vila idag heller, även om man kanske inte gjorde allt för mycket.

De gamla grindstolparna ryktes i alla fall upp, och man plockade i ordning lite. Sen trimmade man gräset vid infarten innan man sladdade gårdsplanen.

Ja, allt både ser och känns bättre nu, speciellt eftersom flickvännen klippte gräset åt mig.

Känslan må ha varit positiv överlag, men efter en stund kastades en mörk skygga över Hundgården. Min trimmer, som var på service under 7-8 veckor gick sönder efter ca 30 minuter.

Samma fel. Samma frustration.

Så i morgon får man ta med den in till Granngården en gång till. Men mitt i allt får man ändå vara tacksam över att man fick gjort färdigt en del av arbetet i alla fall. Men visst hade det känns än bättre om man hunnit bli klar med allt.

Staketet är nästan helt klart!

Stolparna behöver kapas till rätt längd, och vad gäller det högra hörnet på bilden behöver man ta ett beslut. Ska det vara en grind eller stängsel där? Ja, det är för stunden den stora frågan, men något svar tycks inte komma.

Så jag får helt enkelt avvakta lite innan jag bestämmer mig. Det finns ju trots allt mer av det gamla staketet att ersätta framöver. Huruvida man påbörjar det projektet i år är ganska tveksamt.

I stället tänker jag unna mig lite extra vila nästa helg, och troligtvis även helgen efter. Nu kommer ju den kallare årstiden, och trädgårdsarbetet börjar närma sig sitt slut.

Men projekt finns det ändå gott om. Bland annat finns det saker att göra inomhus, så jag tänker att det passar bra att börja fixa lite inomhus framöver. Det finns ju en vägg som ska rivas, väggar som ska målas och golv som ska fixas till. Men en sak i taget! Tacksamt nog kommer man att få mycket hjälp även med detta.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 09 15 || 19:53

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: