Grindstolpen är på plats

Inga kommentarer

Grindstolpen är på plats

Den sista grindstolpen är på plats, och nu väntar man på att betongen ska härda. Således får bilen stå parkerad utanför tills vidare.

När man nu äntligen fått upp båda grindstolparna återstår blott ett mindre problem.

Tanken var ju att sätta en mindre gånggrind till höger om infarten, men det ser inte ut att bli så. Grinden hade tänkt använda är för stort, så det blir troligtvis antingen ett staket, eller stängsel där.

Men kanske inte just idag.

Man känner sig något sliten, så vad man hittills fått uträttat med god hjälp får räcka gott och väl. Resterna av det gamla staketet är dock borta, och det enda som återstår är dem två gamla grindstolparna.

När väl dessa är borta kommer man att kunna snygga till på utsidan. Detta kommer att bidra till att det finns lite mer plats utanför grindstolparna. Kort och gott kommer man enkelt att kunna vända bilen utan att behöva köra in på gårdsplanen.

Jag vet inte hur ofta jag själv kommer att behöva göra det, men möjligheten är ändå bra.

Varför inte slappa resten av dagen?

Man vaknade till vid 04.00 i morse och hade då en besvärande huvudvärk, men lyckades somna om. Eller åtminstone slumra till vid flera tillfällen tills man gick upp vid 8-tiden.

Först trodde jag att kaffe var det som saknades, men då huvudvärken inte försvann fick man ta en tablett.

Visst, det blev kanske lite bättre efteråt, men arbetet gick trögt idag. Tyvärr har det blivit lite halvdant med sömnen den senaste tiden, och jag antar att det är orsaken till detta besvär.

Av den anledningen tror jag att det är bäst att bara slappa resten av dagen. Nog för att vädret är vackert, men soffan lockar mer än något annat just nu. Med lite tur så hittar man en bra film på Netflix också.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 09 14 || 14:34

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: