Detta var verkligen efterlängtat!

Inga kommentarer

Detta var verkligen efterlängtat

Detta var verkligen efterlängtat! När man kom hem från jobbet idag så märkte man att inomhustemperaturen låg på en behaglig nivå. Så pass att man valde att stänga fönsterna.

När vinden piskade regnet mot rutan valde man att tända kaminen. Inte för att det var kallt i huset, utan mer för att få den där avkopplande känslan som hör till hösten.

Man kan inte annat än trivas i detta.

Att det sen råder ett ovanligt lugn över Hundgården är bara tacksamt. När man vaknade i morse så var man förvisso trött, men inte för trött för en längre promenad med hundarna. Det blev tyvärr inte någon cykeltur till jobbet, men det var kanske lika bra.

Vi får se om vädret skapar den möjligheten i veckan, om inte annat så hoppas man på nästa vecka.

Tydligen har man inte helt och hållet återhämtat sig från den senaste värmeböljan. Jag hoppas dock innerligt på att nattens sömn kommer att vara tillräcklig på alla sätt och vis.

Det är något man behöver nu – mer än något annat! Man känner riktigt hur den senaste bristen på sömn börjar påverka en på ett icke fördelaktigt sätt. Man är ständigt trött och tycks inte funka som önskat.

Förhoppningsvis blir morgondagen bättre!

Nu kan man i alla fall pusta ut i vetskapen om att värmen är över för denna gång. Nu väntar drygt 6 månader med tillfällen att gnälla över hur kallt och besvärligt allt är.

Ah, den svenska mentaliteten.

Planer för helgen!

Tanken är att staketet ska färdigställas under helgen, och enligt väderleksprognosen kommer det att vara mer än möjligt. Det ska bli skönt att kunna stryka detta från att-göra-listan. Det lär förhoppningsvis dröja några år innan man behöver göra om detta.

När väl utomhusarbetet är över för säsongen kan man lägga mer fokus på att fixa och dona inomhus. Antar att det blir då man för en gångs skull får färdigt hallen, samt att man river den vägg man byggde i hallen för många år sedan.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 09 10 || 19:52

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: