Man trampade på igen..

1 kommentar

Man trampade på igen

Man trampade på igen, men det får också bli sista cykelturen denna arbetsvecka. Man lutade lite åt att cykla även i morgon, men då man väntar besök på fredagen får man ta bilen.

Allt för att hinna med att städa och handla inför fredagens festligheter.

Så långt får jag i alla fall vara nöjd med att jag cyklat till och från jobbet både igår och idag. Det är utan tvekan en bra uppvärmning inför kommande vecka då vädret ser mer än fördelaktigt ut.

Träning ger bäst resultat om man varvar den med vila. Eller det är i alla fall vad jag får försöka övertyga mig om just nu. Två dagars träning på raken låter kanske inte så mycket, men det handlar om nästan 5 timmar.

Efter att ha varit slarvig med cyklandet den senaste tiden, så får man nog vara försiktig. Man vinner inget på att överstränga kroppen i nuläget.

Tacksamt nog ser kommande vecka ut att erbjuda flera tillfällen att cykla. Men även helgen kan tänkas bjuda på lite cyklande.

Onsdagskvällen som sådan:

Man må ha varit trött när man kom hem från jobbet, men tacksamt nog hade flickvännen försett mig med en matlåda att äta direkt. Det var verkligen uppskattat på alla sätt för en trött cyklist.

Medan nu klockan tickar på så inser man att det snart är dags att krypa till kojs. I samband med detta ser man fram emot att få sova en timme längre i morgon. Om man sen råkar vakna tidigt av någon anledning så får det bli så. Vem vet, då hinner man kanske rent av städa huset redan på morgonen…

Hur det hela går återstår dock att se. Allt jag känner just nu är att det vore härligt att få sova ut lite längre i morgon.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 08 28 || 20:14

1 svar to 'Man trampade på igen..'

Subscribe to comments with RSS

  1. Tror också på vila mellan pass, tränar sällan mer än 2 dagar på raken, då blir det oftast en vilodag den 3 dagen 🙂

    Nu funkade det med länken.

    Annie

    2024 08 29 || 20:28

Lämna en kommentar: