Ett par sektioner till

1 kommentar

Ett par sektioner till

Ett par sektioner till kom på plats idag. Tanken var egentligen att bara ta det lugnt, men gårdagens framsteg var minst sagt motiverande.

Staketet blev tyvärr inte längre än två sektioner, men till helgen får man hjälp igen. Förhoppningsvis kommer man så långt att man kan säga att man är färdig med gårdsplanen.

Men vädret får i vanliga fall det sista ordet.

Utöver detta fick man även tagit ner mer av det gamla staketet, samt plockat i ordning på gårdsplanen. Eventuellt kommer arbetet att stå helt stilla tills nästa helg, men man vet aldrig.

Kanske drabbas man av en liten extra energikick under veckan, och i så fall blir det kanske något gjort.

Det blev kanske en kort arbetsdag för mig, men den var ändå värdefull. Speciellt när man under arbetets gång kunde beskåda resultatet av fina människors hjälp.

Glada Bäverns Hundpensionat är återigen tomt!

Ja, de två gäster som tillbringat några dagar här hemma checkade ut kring lunchtid. Därmed kunde man återigen öppna upp hundgårdarna och ge mina tillgång till allt igen.

Några nya bokningar finns det inte i skrivande stund, så Turbo kan vara tacksam över att hans utomhusbädd återigen är hans. Huruvida det kommer att bli några nya bokningar i framtiden vet jag inte, men det kommer nog att dröja i så fall.

Dels för att man har ganska mycket att göra framöver, och dessutom för att hundarna behöver mer av min tid.

Cyklingen fortsätter att utebli!

Ja, det är väl inget annat än en ren tragedi, men det har helt enkelt inte gått att göra något åt det. Det stör mig verkligen att det blivit så här, men jag fortsätter att hoppas på bättre förutsättningar snart nog.

Peppande tillrop är naturligtvis önskvärt och eftertraktat!

Men nu är det dags för mig att luta mig tillbaka och njuta av återstoden av denna helg. Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig söndagskväll, och en härlig start på den nya veckan.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 08 25 || 17:14

1 svar to 'Ett par sektioner till'

Subscribe to comments with RSS

  1. vilken fin utebädd, förstår att Turbo vill ha den för sig själv haha 🙂

    Pauline

    2024 08 26 || 09:52

Lämna en kommentar: