Hårt arbete under lördagen…

2 kommentarer

Hårt arbete under lördagen

Hårt arbete under lördagen var precis vad man behövde. Dagen började med att vi körde iväg gamla brädor och spillbitar till återvinningen, sen började vi bygga staketet.

Det skulle snabbt visa sig att det var lite bökigare att få till allt än vad man först trodde.

Men efter att vi slitit hela dagen med att mäta, gräva och sätta ihop så började man se resultatet. Nu är allt långt i från klart, men jag kan ärligt säga att jag gillar resultatet.

Det har länge funnits en tanke på att bygga om staketet kring gårdsplanen och göra det högre, av flera olika anledningar. Dels vill man försäkra sig om att hundarna inte ska kunna klättra över, men också att hundarna ska kunna vara på gårdsplanen även när man inte är hemma.

Mestadels för att förrådet är en plats som också behöver ett något bättre skydd än idag. Men det är mycket jobb som ligger framför en innan man kan känna sig helt bekväm med att låta hundarna vara där ute hela tiden.

Men tack vare hårt arbete under lördagen kunde man se ett gott resultat. En god början på en ny och förbättrad Hundgård!

Nog för att man känner sig glad över arbetet som blivit gjort, men man är än mer tacksam över all hjälp man fått av flickvännen och hennes döttrar. Utan dessa fina hade detta inte varit möjligt!

En lugn lördagskväll!

Ja, det kommer att bli en lugn lördagskväll efter dagens arbete. Jag antar att det blir Netflix och chill för min del, och dessutom mest troligt ett tidigt sänggående. Man är, med all rätt, trött denna dag.

Allt jag måste göra just nu är att luta mig tillbaka i soffan och bara njuta.

Vi på Hundgården önskar er alla en fantastiskt trevlig lördagskväll!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 08 24 || 19:41

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Hårt arbete under lördagen…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Så skönt att hundarna kan vara ute när du är borta, det är ju knappast någon risk att Wilja låter någon obehörig komma in 🙂
    Det blir snyggt också! Allt verkar mycket lättare när man planerar,
    och man är dålig på planera in tid för oförutsedda händelser.
    Jag hoppas blogg.se löser problemet snabbt.
    Önskar alla på hundgården en fin söndag!

    Marianne

    2024 08 25 || 09:47

  2. bra jobbat! 🙂

    Pauline

    2024 08 25 || 12:55

Lämna en kommentar: