I natt sover man…

1 kommentar

I natt sover man

I natt sover man i en helt ny säng. Det gamla kontoret har gjorts om till ett nytt sovrum, medan mitt tidigare sovrum förblir ett sovrum. Men för flickvännens döttrar.

För stunden så har jag inga bilder att visa. Det finns mycket att fixa med samtidigt som det måste städas ordentligt här hemma. Men jag är redan nu övertygad om att man kommer att sova gott i natt.

För att göra allt enkelt för mig så valde jag att få sängen levererad hit. När väl lastbilen var här så ringde chauffören och frågade om han fick ställa sängen i förrådet i stället för på gårdsplanen. Det regnade ute, och han ville inte lämna den där. Naturligtvis fick han göra det, och hans omtanke värmde verkligen.

Beklagligt nog blev han rejält utskälld av både Turbo och Wilja, men har man hundar så har man…

Väl hemma efter att ha avslutat arbetsdagen så tog man tag i att först få in sängen i huset. Det var ett ganska besvärligt projekt, men tack vare skottkärran lyckades man ganska väl.

I natt sover man i en helt ny säng. Vilket faktiskt också är den första helt nya säng man någonsin köpt.

Nu är det i alla fall helg!

Veckan har gått väldigt fort, och jag har vid sidan av allt arbete även lyckats bekämpa något märkligt virus som försökt ockupera min kropp. Igår var jag farligt nära att faktiskt gå hem från jobbet, men efter att ha kämpat på mådde man lite bättre under eftermiddagen.

Så nu kan man med gott samvete slappna av och bara njuta av helgen som ligger framför en. Man är förvisso trött efter veckan, men samtidigt är man mer än nöjd.

I morgon ser man fram emot att kunna unna sig en välförtjänt sovmorgon, och ingen väckarklocka kommer att störa ens sömn. Antingen så vaknar man runt 06.00, eller så vaknar man ett par timmar senare. Med andra ord; kroppen bestämmer för en gångs skull när den fått tillräckligt med sömn.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig helg!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 08 16 || 20:20

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'I natt sover man…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Härligt att få lägga sej i en helt ny säng, hoppas du sover gott i den. Så Turbo och Wilja gillar också sovmorgon, det är sällan Harry tillåter det.
    Önskar er en lat och fin söndag!

    Marianne

    2024 08 18 || 10:35

Lämna en kommentar: